Πρώτη δημόσια εμφάνιση Αναστασιάδη μετά την επέμβαση

«Θα ήθελα να εκφράσω σε όλους εσάς την βαθύτατη ευγνωμοσύνη γιατί με πολλή ακεραιότητα και εξαίρετο ήθος μεταδώσατε ακριβώς αυτό,…

«Νοιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος αλλά και ικανοποιημένος για τα αποτελέσματα της επεμβάσεως, μια επέμβαση που δεν αποσκοπεί πλέον στην αντικατάσταση της βαλβίδας αλλά στην διόρθωση και αυτό έχει πάρα πολύ σημαντικές, ευεργετικές συνέπειες για τον ασθενή».

Χωρίς να δώσει λεπτομέρειες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άφησε να εννοηθεί πως θα γίνουν κάποιες συνεργασίες του δρα Ανταμς με την Κύπρο, για

να κάνει επεμβάσεις παρόμοιου τύπου.

"Φεύγοντας είχα πει θα αναθεωρήσω πολλά των μέχρι σήμερα προβληματισμών και σκέψεων, μεταξύ των άλλων είναι και η συνεργασία με τον δόκτορα David Adams, ενισχύοντας την προσπάθεια τόσο στη Κύπρο όσο και στη περιοχή, έτσι ώστε του ευεργετήματος που έτυχα να το έχουν όσο το δυνατό περισσότεροι".

Ο Πρόεδρος ευχήθηκε σε όλους τους παρόντες με την ευκαιρία των εορτών και εμφανώς συγκινημένος αναφέρθηκε σ' όλους όσοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον και την αγάπη τους στο πρόσωπό του για την εγχείρηση.

«Θέλω να μου επιτρέψετε να εκφράσω θερμότατες ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη για τις προσευχές της ηγεσίας της εκκλησίας μας, της πολιτικής ηγεσίας της πατρίδας μας, των δεκάδων παροικιακών οργανώσεων των οποίων η αγάπη θέλω να πω με εξέπληξε και θέλω να ελπίζω πως πριν από τα Χριστούγεννα θα είμαι και πάλι στην αγαπημένη μας πατρίδα για να εργαστούμε όλοι μαζί για καλύτερες μέρες το 2015 και μετά».

Μετά και τις δηλώσεις, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μαζί με την πρώτη κυρία και ολόκληρη την ομάδα του δρα Ντέιβιντ Ανταμς έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα