Πρεσβευτές Χρώματος» από τη ΒΙΒΕΧΡΩΜ

Στο πλαίσιο της εβδομάδας "Let's Colour", η μεγαλύτερη εταιρεία χρώματος στην Ελλάδα πραγματοποίησε μια σειρά από καινοτόμες δράσεις γεμάτες χρώμα


Η ΒΙΒΕΧΡΩΜ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία χρωμάτων και μέλος του πολυεθνικού ομίλου

AkzoNobel, υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία την Εβδομάδα Χρώματος "Let's Colour" με δραστηριότητες για όλο το προσωπικό της εταιρείας.

Ειδικότερα, η ΒΙΒΕΧΡΩΜ υλοποιεί κάθε χρόνο την Εβδομάδα Χρώματος δίνοντας την ευκαιρία στους εργαζομένους της να συμμετέχουν σε διαδραστικές ενέργειες, οι οποίες πάντα συμπεριλαμβάνουν δραστηριότητες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Στην φετινή Εβδομάδα Χρώματος, εθελοντές εργαζόμενοι από τη ΒΙΒΕΧΡΩΜ έβαψαν το προαύλιο χώρο του Κέντρου Αγάπης Φιλική Φωλιά στην Ελευσίνα, όπου τοποθετήθηκε και μια μικρή παιδική χαρά για να μπορούν να παίζουν με ασφάλεια τα μικρότερα παιδιά.

Στη συνέχεια, οι εργαζόμενοι της ΒΙΒΕΧΡΩΜ συμμετείχαν στο βάψιμο ενός καμβά με πολλά και διαφορετικά χρώματα, στον οποίο απεικονίζονται η Ακρόπολη και κυκλαδίτικες εκκλησίες. Στόχος αυτής της δραστηριότητας είναι η δημιουργία ενός μοναδικού ενοποιημένου Πίνακα με θέμα την απεικόνιση μνημείων από όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται ο πολυεθνικός όμιλος AkzoNobel.

Τέλος, καθ' όλη τη διάρκεια της Εβδομάδος Χρώματος οι εργαζόμενοι της ΒΙΒΕΧΡΩΜ είχαν τον ρόλο του «Πρεσβευτή Χρώματος», με στόχο την προσθήκη χρώματος στις ζωές των ανθρώπων. Σε αυτό το πλαίσιο, όλοι κατέθεσαν τις απόψεις τους για το αγαπημένο τους χρώμα και το λόγο που το επιλέγουν, δημιουργώντας κυριολεκτικά μια νέα «χρωματική» πραγματικότητα για τους ίδιους και τους συναδέλφους τους σε διακριτά σημεία μέσα στους χώρους εργασίας της εταιρείας.

Keywords
Αναζητήσεις
vivechrom προσωπικο
Τυχαία Θέματα