Πλανητικό σκηνικό: Έξω ντέρτια και καημοί...

Το τριήμερο αυτό υπάρχει η τάση για καλοπέραση, διασκέδαση, υπερβολές και διάθεση «έξω καρδιά», ανεξάρτητα από πιθανές αναποδιές και εμπόδια.

Η Σελήνη από τις 10 το πρωί της Παρασκευής έχει περάσει στο ζώδιο του Τοξότη, από όπου, παρά τις αστρολογικές… τρικλοποδιές, προσφέρει σε όλους μας την ευκαιρία για άφθονο γέλιο, χαρά, διασκέδαση και γενικότερα εξωστρεφείς συμπεριφορές.

Θέλουμε να ξεφύγουμε, να ξεδώσουμε, και κυρίως να γελάσουμε με όσα γίνονται γύρω μας. Επιθυμούμε να νιώσουμε ελεύθεροι, συμμετέχουμε σε συζητήσεις και μεταφέρουμε αισιόδοξα μηνύματα. Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι μετακινήσεις

και οι διαδόσεις ιδεών και θεωριών, ενώ τα ζώδια που κυρίως ευνοούνται είναι του αέρα και της φωτιάς.

Στο πλανητικό σκηνικό βέβαια εξακολουθούν τα «βαριά πλανητικά χαρτιά» να παίζουν τα παιχνίδια τους και να προκαλούν τριγμούς, σεισμούς και ανησυχίες.
Μια όψη που «δεν μας τα λέει καλά» αυτές τις μέρες είναι η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που τετραγωνίζεται από τον Κρόνο στον Τοξότη. Έτσι, η Σελήνη στον Τοξότη, ειδικά σήμερα μέχρι το βραδάκι, ενισχύει το σκηνικό και εφιστά την προσοχή μας σε παραπλανήσεις, ψέματα, ατυχήματα από αφηρημάδα, εξαπατήσεις από και προς τους άλλους, μεγάλα ψέματα, υπερβολές στη χρήση αλκοόλ και ουσιών και ανεπιθύμητες ειδήσεις που με κάποιο τρόπο σχετίζονται με το υγρό στοιχείο (νερό, βενζίνη, καύσιμα, υγραέρια, θάλασσα κ.λπ.)

Πιο ευεπηρέαστοι από την ανωτέρω ενέργεια είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες των πρώτων ημερών του ζωδίου τους, που θα έχουν μια επιρρέπεια στις… θολές καταστάσεις. Σε καθημερινό επίπεδο, τα ζώδια αυτά θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα κλειδιά, χαρτιά χρήματα, πορτοφόλια κ.λπ. γιατί ο Ποσειδώνας… καιροφυλακτεί!

Με μια πιο θετική ματιά πάντως, βλέπουμε ότι πρόκειται να διανύσουμε το Σαββατοκύριακο της διαίσθησης. Ακούμε το παιδί μέσα μας, καλλιεργούμε την πίστη στον εαυτό μας, ενισχύουμε την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, πλησιάζουμε το φως, απομακρυνόμαστε από το σκοτάδι, αναπτύσσουμε ευχάριστες σχέσεις με τους γύρω μας.

Επιπλέον, η μεγάλη αποζημίωση στην πιθανή κακή μας διάθεση αυτές τις μέρες, πέρα από την αισιόδοξη Σελήνη στον Τοξότη, έρχεται από την Αφροδίτη στον Υδροχόο που βρίσκεται σε όψη με τον ευμενή πλανήτη Δία, προσφέροντας σε όλους τάση για υπερβολές στην καλή ζωή και τη διασκέδαση και άφθονη αισιοδοξία, ίσως υπέρμετρη, αλλά δεν μας νοιάζει. Ας περάσουμε καλά αυτό το Σαββατοκύριακο και έχει ο… Δίας!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/1;

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16/1 έως 18/1

Τα SOS της εβδομάδος, από 16 έως και 22 Ιανουαρίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/1

Keywords
Τυχαία Θέματα