Πλανητικό σκηνικό - Ονειροπόληση και slow motion!

Πολυποίκιλο και σήμερα το πλανητικό σκηνικό, με τις αντιφάσεις του να συμφωνούν απόλυτα με τις δικές μας. Η σημερινή μέρα θα…

Έτσι, από τη μία είναι γεμάτη δημιουργικότητα, καλλιτεχνική ευαισθησία, νωχέλεια, αισθαντικότητα, και μπόλικο συναίσθημα και από την άλλη η διάθεση για επικοινωνία, δράση και παραγωγή έργου βρίσκεται μεν στις προθέσεις μας, αλλά όλα εξελίσσονται μετ’ εμποδίων.

Ας τα δούμε με τη σειρά:

Η Σελήνη βρίσκεται στο ονειρικό και μεταβλητό υδάτινο περιβάλλον των Ιχθύων, που δεν ευνοεί

τόσο τις εντάσεις και τη βιασύνη, αλλά περισσότερο τις ευαίσθητες και καλλιτεχνικές ενασχολήσεις. Η μέρα για αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού προβλέπεται ερωτική, νωχελική και ιδιαίτερα απολαυστική. Περισσότερο επωφελούνται βέβαια τα ζώδια του νερού και της φωτιάς.

Ο πλανήτης της νόησης και της επικοινωνίας, ο Ερμής, από σήμερα βρίσκεται επισήμως στο πρακτικό, γήινο και όχι τόσο… ταχύ ζώδιο του Ταύρου. Η γρήγορη σκέψη που συνοδεύεται από βιασύνη και μπόλικη φασαρία δεν είναι τα καλύτερα για αυτόν τον Ερμή. Η θέση του αυτή επηρεάζει όλους μας και δίνει σθεναρότητα, πείσμα και σταθερότητα στις σκέψεις και τα λόγια μας.

Από την άλλη, η ωραία και τσαχπίνα Αφροδίτη έχει μετακομίσει στο ζωηρό ζώδιο των Διδύμων, έτοιμη να πετάξει σαν την πεταλούδα δεξιά-αριστερά και να γοητεύσει δια του λόγου και της πρωτοτυπίας της. Όμως στην αρχή της διαδρομής της συναντάει τον περιοριστικό Κρόνο στον Τοξότη, ο οποίος, με όψη αντίθεσης της δίνει και… καταλαβαίνει. Οι συνέπειες είναι να της κοπεί λίγο η φόρα, να πρέπει να σκεφτεί και δεύτερη ή τρίτη φορά πριν πράξει ή πει κάτι, να δουλέψει σκληρά και όλα αυτά τα ωραία που όσο νάναι θα την… μιζεριάσουν αρκετά, μέχρι να απελευθερωθεί από τις ακτίνες του περιοριστικού Κρόνου.

Αν και όλοι θα αντιμετωπίσουμε τη δυσχέρεια και τα εμπόδια στην κίνηση και την επικοινωνία, τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τα τερτίπια και τις τρικλοποδιές της όψης Αφροδίτης – Κρόνου είναι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου.

Τέλος, ας μην ξεχνάμε και το στοιχείο της φωτιάς που δεν μας αφήνει να χαθούμε ή να ατονήσουμε εντελώς. Διότι, ο Ήλιος (και ο Ουρανός βέβαια) εξακολουθούν να είναι στον Κριό, καθώς και ο Δίας στο Λέοντα, κάνοντας τον Απρίλη μας έναν πύρινο μήνα, όπως πρέπει και αρμόζει στην ανοιξιάτικη φύση του!


Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/4;

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 15/4 έως 17/4

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/4

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Τετάρτη 15 Απριλίου

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14/4 έως 17/4

Keywords
Τυχαία Θέματα