Πέθανε η κόρη του Pierce Brosnan μετά από μάχη με τον καρκίνο

10:19 2/7/2013 - Πηγή: NewsBomb

Στα 42 της χρόνια η κόρη του Charlotte "έφυγε" ύστερα από τρίχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Pierce Brosnan συνεθλίβη από τη θλίψη και το βαρύ πένθος, καθώς μετά την πρώτη του σύζυγο που επίσης πέθανε ενώ έπασχε από καρκίνο, τώρα πρέπει να πει το τελευταίο αντίο και στην αγαπημένη του κόρη.

«Στις 28 Ιουνίου, η αγαπημένη

μου κόρη Charlotte Emily πέρασε στην αιώνια ζωή, υποφέροντας από καρκίνο των ωοθηκών. Κοντά της ήταν ο σύζυγός της Alex, τα παιδιά της Isabella και Lucas και τα αδέρφια της Christopher και Sean. Η Charlotte πολέμησε τον καρκίνο με μεγαλοπρέπεια, ανθρωπισμό, κουράγιο και αξιοπρέπεια.
Οι καρδιές μας υποφέρουν από την απώλεια του όμορφου αγαπημένου μας κοριτσιού. Προσευχόμαστε για εκείνη και ότι η θερπαεία γι' αυτήν την επάρατη νόσο θα βρεθεί σύντομα. Ευχαριστούμε όλους για τα συλλυπητήριά σας».

Ο Brosnan υιοθέτησε τη Charlotte το 1986 όταν ο βιολογικός της πατέρας Dermot Harris πέθανε. Ήταν εννιά χρονών όταν η μητέρα της Cassandra παντρεύτηκε τον ηθοποιό, το 1980. Μαζί με τον Christopher που επίσης ήταν γιος της πρώτης του συζύγου με τον Dermot ο Pierce Brosnan απέκτησε με την Cassandra ακόμη έναν γιο, τον Sean το 1983.

Η Charlotte είχε δύο παιδιά, την Isabella, 15 χρονών και τον Lucas οκτώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα