Ολυμπιακός: Μένει ο Μίτσελ!

Ο Μίτσελ συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Βρέντζο κι όπως προκύπτει ο Ισπανός θα είναι και του χρόνου ο προπονητής του Ολυμπιακού!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Μίτσελ, συζητήθηκαν αναλυτικά κάποια θέματα για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου και φαίνεται πως δεν υπάρχει πλέον κανένα ερωτηματικό για το μέλλον. Ο Ισπανός προπονητής θα είναι και του χρόνου στον πάγκο του Ολυμπιακού

και πλέον καλείται να κάνει εξίσου καλή δουλειά με τη φετινή σεζόν, για να συνεχίσουν οι «ερυθρόλευκοι» να διεκδικούν τίτλους και να ψάχνουν το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε στον Μίτσελ ότι: «Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σου χτίστηκε όλο αυτό τον χρόνο που είσαι εδώ. Προχώρα και χτίσε τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό». Επίσης, ο Ισπανός τεχνικός την ερχόμενη Τρίτη (29/04) θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τα πλάνα του ενόψει της νέας χρονιάς. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θέλει τρεις ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής που να μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε υψηλό επίπεδο!

Πηγή: Οnspors.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα