Με καλό καιρό μπαίνει ο Νοέμβριος

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες, καθώς σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) φαίνεται να υποχωρούν τα…

Γενικά για αύριο, Σάββατο (01/11/2014), αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά τις Κυκλάδες και την Κρήτη, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στα νοτιοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Αιγαίο

τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην ανατολική Μακεδονία η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα νότια με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο. Γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα ασθενήσουν.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα δυτικά τοπικά μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Την Κυριακή (02/11/2014)

Στη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα 03/11/2014

Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Η ορατότητα στα δυτικά και βόρεια θα είναι περιορισμένη κατά τόπους τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα