Ματσάρα στο «Άνφιλντ» και νίκη για Λίβερπουλ

Εντυπωσιακό παιχνίδι διεξήχθη στο «Άνφιλντ» εκεί όπου η Λίβερπουλ έκαμψε με δύσκολο τρόπο την αντίσταση της Σουόνσι επικρατώντας 4-3.

Στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας του αγγλικού πρωταθλήματος διατηρήθηκε η Λίβερπουλ η οποία επικράτησε 4-3 της Σουόνσι στο «Άνφιλντ» σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι.

Το ξεκίνημα, ήταν ονειρικό για τους «κόκκινους» που προηγήθηκαν στο 3' με τέρμα του Στάριτζ για να γίνει το 2-0 από τον Χέντερσον στο 20'. Ωστόσο, οι «κύκνοι» απάντησαν άμεσα και αφού μείωσαν αρχικά στο 23' με τέρμα του Σέλβεϊ, ήρθε η ισοφάριση από τον Μπονί

στο 27'.

Στο 36' ο Στάριτζ με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα έκανε το 3-2 για τους γηπεδούχους, για να έρθει ξανά η ισοφάριση από τον Μπονί στο 48' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το τελικό αποτέλεσμα και τη νίκη στους «κόκκινους» έδωσε ο Χέντερσον στο 74' με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Φλάναγκαν, Τζόνσον, Τζέραρντ, Σκρτελ, Άγκερ (63' Τουρέ), Χέντερσον, Κουτίνιο, Σουάρεζ, Στάριτζ (79' Μόουσες), Στέρλινγκ (58' Άλεν).
ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Ρέιντζελ, Τέιλορ, Μπρίτον, Τσίκο, Γουίλιαμς, Ντάιερ (78' Νγκογκ), Ντε Γκούζμαν (73' Ερνάντεζ), Μπονί, Σέλβεϊ (46' Κάνιας), Ράουτλετζ.

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα