Λαφαζάνης: Η εκποίηση του λιμανιού του Πειραιά θα είναι εθνικό έγκλημα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Β' Πειραιά, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων στα λιμάνια, έξω από τη Βουλή και ανάμεσα σε άλλα, τόνισε:

«Η ενδεχόμενη εκποίηση του λιμανιού του Πειραιά

θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα εθνικά, οικονομικά, κοινωνικά και εργασιακά εγκλήματα που έχουν συντελεστεί ποτέ σε αυτή τη χώρα. Είναι αδιανόητο ολόκληρη η ζώνη του Πειραιά και εν μέρει η ελληνική οικονομία, να παραδοθεί στα νύχια του μελλοντικού ιδιώτη ιδιοκτήτη του λιμανιού, ο οποίος μάλιστα, είναι και φωτογραφικά προσδιορισμένος.

Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα δικαίωμα και καμιά λαϊκή εξουσιοδότηση να προχωρήσει σε τέτοια μεγάλη αυθαιρεσία, άκρως επιζήμια για τη χώρα και τον ελληνικό λαό, η οποία μάλιστα θίγει κυριαρχικά δικαιώματα και θέματα ασφάλειας της χώρας. Οι εργαζόμενοι στο λιμάνι, οι πολίτες και οι παραγωγικοί φορείς του Πειραιά, με ένα μεγάλο αγωνιστικό μέτωπο μπορούν να ματαιώσουν τα σχέδια για το ξεπούλημα του λιμανιού του Πειραιά, αφού αντιπροσωπεύουν τη συντριπτική πλειοψηφία της πειραιώτικης κοινωνίας και την ομόθυμη σχεδόν θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού».

Διαβάστε επίσης:

«Το λιμάνι του Πειραιά να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης»

Συγκέντρωση ναυτεργατών στον ΟΛΠ (pics)

Keywords
Τυχαία Θέματα