Κρυονέρι: «Χειρόφρενο» σε λεωφορείο για τις επιθέσεις με αυγά

Μεγάλη ταλαιπωρία υφίστανται οι κάτοικοι της περιοχής του Κρυονερίου, οι οποίοι έχουν μείνει χωρίς λεωφορείο, καθώς το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ…

Αιτία της διακοπής είναι οι επιθέσεις που εξαπολύουν ομάδες νεαρών έναντι των λεωφορείων της γραμμής 509, με αυγά αλλά και κροτίδες κατά την περίοδο του Πάσχα. Η γραμμή 509 ενώνει το Ζηρίνειο με τον Άγιο Στέφανο και το Κρυονέρι και εξυπηρετεί εκατοντάδες πολίτες κάθε ημέρα.

Αποτέλεσμα

αυτών των επιθέσεων, όπως εξηγεί ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ, Λεωνίδας Σκούλος στο Έθνος, να παροπλίζονται αρκετά οχήματα κάθε χρόνο μέχρι να επιδιορθωθούν και να καθαριστούν και να κινδυνεύουν οι ζωές επιβατών και οδηγών.

«Πέρυσι εκτός από δεκάδες αυγά είχαν πετάξει και πορτοκάλια αλλά και κροτίδες προκαλώντας τον πανικό μέσα στο λεωφορείο που εκτελούσε το συγκεκριμένο δρομολόγιο εκείνη την ώρα» τονίζει.

Ήδη από τις αρχές του μήνα, οι οδηγοί είχαν ενημερώσει τη δημοτική αρχή ότι σε περίπτωση που επαναλαμβάνονταν και φέτος τα ίδια φαινόμενα, θα διέκοπταν τα δρομολόγια στη συγκεκριμένη περιοχή. Έτσι από χθες το δρομολόγιο εκτελείται μόνο έως το παλαιό τέρμα της γραμμής 508 στη συνοικία των Ποντίων, αφού προχθές το βράδυ άλλα δύο λεωφορεία έγιναν στόχοι νεαρών που τους πετούσαν πέτρες και αβγά, παρά το γεγονός ότι μέσα είχαν και επιβάτες.

Keywords
Αναζητήσεις
αυγα στο λεωφορειο κρυονερι, αυγα στο κρυονερι
Τυχαία Θέματα