Κρήτη: Πολλά τα ερωτηματικά για την μεγάλη κλοπή από αποθήκη κρέατος

300 αρνιά και 4 τόνους κρέατος έκλεψαν οι άγνωστοι δράστες - Πώς κανείς δεν αντιλήφθηκε τίποτα


Πολλά είναι τα ερωτήματα στην υπόθεση της κλοπής ... της χρονιάς από αποθήκη κρέατος στην περιοχή των Μαλάδων Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι άγνωστοι δράστες έκλεψαν 300 από τα καλύτερα αρνιά που φυλάσσονταν στις αποθήκες καθώς και 4 τόνους μοσχαρίσιου και χοιρινού κρέατος, διαλύοντας οικονομικά τον επιχειρηματία, που ωστόσο είχε προνοήσει να ασφαλίσει το εμπόρευμά του. Ωστόσο η "επιλεκτικότητα" των δραστών που δεν πήραν ... ότι κι ότι, αλλά κρεατικά αξίας 40.000 ευρώ δείχνει

στους αστυνομικούς ότι οι δράστες ήταν γνώστες του κλάδου.

Επιπλέον ερωτηματικά προκύπτουν, ωστόσο, σε σχέση με τη διαδικασία της διάρρηξης και της κλοπής και την τακτική που ακολούθησαν οι άγνωστοι, καθώς τόσο η πόρτα της περίφραξης όσο και της αποθήκης βρέθηκαν παραβιασμένες. Η αστυνομία θεωρεί ότι με ένα μεγάλο φορτηγό - ψυγείο, οι δράστες έφτασαν στην αποθήκη και φόρτωσαν το κρέας. Ωστόσο, με δεδομένο το μεγάλο όγκο, εύλογα αναρωτιέται κανείς πως κανείς (περαστικός ή περίοικος) δεν αντιλήφθηκε κάτι αφού οι δράστες σίγουρα θα χρειάστηκαν αρκετό χρόνο για να φορτώσουν τα κλεμμένα. Εκτός αν ... ήρθε ολόκληρη "διμοιρία", για να φορτώσει γρήγορα, γεγονός όμως που και πάλι θα τραβούσε τα βλέμματα.

Την ίδια στιγμή, η περιοδική φύλαξη από ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας, που περνάει ανά μία ώρα περίπου από το χώρο, δεν είδε τίποτα αξιοπερίεργο.

Την υπόθεση ερευνούν προσεκτικά οι αρχές, εστιάζοντας και στην παραμικρή λεπτομέρεια που ίσως δώσει στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.

Πηγή: cretalive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα