«Κάτω Παρτάλι»: Από 12 Ιανουαρίου στο Mega

Ερχεται στο Mega ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Κάτω Παρτάλι» .

Την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015, στις 22:30, το «Κάτω Παρτάλι», το πιο σκοτεινό και αστείο χωριό της ελληνικής τηλεοπτικής περιφέρειας, επιστρέφει!
Ο Κωνσταντίνος, η Βίβιαν, ο Μανόλης, αλλά και η Μοσχούλα, παρόλο που έφυγαν χωρίς να κοιτάξουν πίσω, δε φαίνονται έτοιμοι να αποχωριστούν το χωριό. Πρώτη στάση, η Σίφνος.

Ήλιος, καλοκαίρι

και ένα σχέδιο που θα φέρει τα πάνω κάτω και θα οδηγήσει τους ήρωές μας σε... κόντρα ρόλους. Μετά από πολλές εκπλήξεις και επεισοδιακές εξελίξεις, όλοι οι δρόμοι, όμως, οδηγούν στο Κάτω Παρτάλι. Και σ' αυτούς που έμειναν εκεί. Ο Διαμαντής τα έχει βρει σκούρα χωρίς τη Μοσχούλα του, η Νεκταρία είναι έγκυος και αναζητά τον Μανόλη, ενώ η Μυρτώ κρατά όλη την αλήθεια στο χέρι της χωρίς να το γνωρίζει... Όλη την αλήθεια; Μάλλον όχι.
Και ξαφνικά ένας φόνος, για τον οποίο όλοι είναι ύποπτοι, θα αναστατώσει το «Κάτω Παρτάλι».

Στο πρώτο επεισόδιο του 2ου κύκλου:
Το σπίτι του Διαμαντή στο Κάτω Παρτάλι έχει ερημώσει. Μόνο οι γείτονες και η κόρη του έμειναν πίσω. Η Βίβιαν, ο Κωνσταντίνος κι ο Μανόλης βρίσκονται στο δρόμο και προσπαθούν να βρουν μια λύση στο πρόβλημά τους. Πού θα πάνε τώρα που έφυγαν από το χωριό και τι θα κάνουν με την γιαγιά Βαγγελιώ που ουσιαστικά έχουν απαγάγει; Πριν αποφασίσουν ποια θα είναι η επόμενη κίνησή τους, συναντάνε απροσδόκητα τη Μοσχούλα και ο δρόμος τους βγάζει προς Σίφνο!

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης (Κωνσταντίνος), Νάντια Κοντογεώργη (Βίβιαν), Μίνως Θεοχάρης (Μανόλης), Λεωνίδας Καλφαγιάννης (Θανάσης), Σταύρος Σβήγκος (Βλάσης), Βασιλική Τρουφάκου (Μυρτώ), Ελευθερία Μπενοβία (Πασχαλιά), Ιβάν Σβιτάιλο (Ρούσος)
Διαμαντής, ο Τάσος Χαλκιάς
και η Βίκυ Σταυροπούλου στον ρόλο της Μοσχούλας

Μαζί τους οι: Γιώργος Βουλτζάτης (Γιακουμής), Αγορίτσα Οικονόμου (Λάμπραινα), Γιάννα Ζιάννη (Παναγιώταινα), Μένη Κωνσταντινίδου (Νεκταρία), Σταύρος Καραγιάννης (Στέφανος), Θωμάς Παλιούρας (Πατήρ Αμβρόσιος) και η Όλγα Δαμάνη (Γιαγιά)
Guests 1ου επεισοδίου: Γιώργος Δεπάστας (Άλεξ), Μανώλης Γεραπετρίτης (Παπαχατζής), Παντελής Καναράκης (Φρειδερίκη)
Σενάριο: Λευτέρης Παπαπέτρου
Σκηνοθεσία: Αμαλία Γιαννίκου

Keywords
Τυχαία Θέματα