Ισόβια για τη μητέρα που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το παιδί της

Για τον μέχρι θανάτου ξυλοδαρμό του μόλις 11 μηνών παιδιού της καταδικάστηκε μια 25χρονη μητέρα, ονόματι Έμμα Γουίλσον, από τη Βρετανία.

Για τη νεαρή μητέρα, ορίσθηκε η ποινή της ισόβιας κάθειρξης στα χέρια της οποίας ο ίδιος της ο γιος βασανίσθηκε σκληρά, αφού ο μικρός Κάλλουμ κατά τον τελευταίο ξυλοδαρμό – μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλικές βλάβες που δεν άφηναν περιθώρια ελπίδας, σπασμένα πλευρά, σπασμένο πόδι και σπασμένο χέρι.

Όμως δυστυχώς δεν ήταν η πρώτη φορά, αφού το χειρότερο περιστατικό είχε σημειωθεί τον Μάρτιο του 2011. «Έκανε το ταβάνι και το φωτιστικό να

τρέμουν και οι γείτονες είπαν πως νόμιζαν πως το παιδί θα περνούσε μέσα από το ταβάνι και θα έπεφτε στο δικό τους διαμέρισμα!», τόνισε ο δικαστής, σύμφωνα με την Daily Mail.

Μάλιστα, η 25χρονη, προσπάθησε να ρίξει ευθύνες για τον θάνατο του βρέφους στον 2 ετών αδελφό του, με την δικαιολογία πως τον ζήλευε. Είπε ακόμη στο δικαστήριο πως το άτυχο αγοράκι είχε υποστεί πολλών μορφών κακοποίηση τις εβδομάδες πριν το θάνατό του, από τον ίδιο του τον αδελφό.

Εντυπωσιακό παραμένει το γεγονός πως έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό η μητέρα έβγαζε selfies φωτογραφίες με το άτυχο μωρό και ξεκάθαρα τα τραύματά του στο πρόσωπο. Μάλιστα η Γουίλσονκάλεσε τις Πρώτες Βοήθειες την επόμενη μέρα λέγοντας πως είναι αναίσθητος. Τρεις ημέρες μετά το άτυχο παιδί υπέκυψε στα τραύματά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα