Η μάχη του Ζαμπίδη στον ΑΝΤ1

Τον Παγκόσμιο Τίτλο της WKN στα 71kg θα διεκδικήσει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης στη Μόσχα, στη μεγάλη ρωσική διοργάνωση «Fight Nights» και θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με τον Μπατού Κασίκοφ στον πολυαναμενόμενο αγώνα ρεβάνς.

Η «μάχη της Μόσχας», όπως την αποκαλούν οι Ρώσοι, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παγκοσμίως, μιας και αποτελεί μεγάλο γεγονός στον χώρο του kick boxing, καθώς πρόκειται για δύο πολύ σκληρούς μαχητές, οι οποίοι είχαν ξανασυναντηθεί παλαιότερα στην ίδια διοργάνωση και ο αγώνας

τους δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω τραυματισμού του Μιχάλη Ζαμπίδη.

Ο Μπατού Κασίκοφ είναι ένας εξαιρετικά δυνατός αντίπαλος και ιδιαίτερα δημοφιλής στη Ρωσία. Πέρα από την αθλητική του ιδιότητα είναι και μέλος της ρωσικής κυβέρνησης, έχοντας ως σταθερό θεατή των αγώνων του τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Μπατού αποφάσισε να τελειώσει την καριέρα του παίζοντας τον τελευταίο του αγώνα με τον Μιχάλη Ζαμπίδη, παίρνοντας ειδική άδεια, καθώς ως πολιτικό πρόσωπο η νομοθεσία στη Ρωσία δεν επιτρέπει να τον αγγίζει κανείς!

Η διοργάνωση Fight Nights θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου, στο στάδιο Luzhinki και το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη στην Ελλάδα αποκλειστικά από την τηλεόραση του AΝΤ1, το Σάββατο 29 Μαρτίου στις 21:15.

Πριν τον μεγάλο αγώνα του Έλληνα Πρωταθλητή θα πραγματοποιηθούν άλλοι οκτώ αγώνες kick boxing και MMA με σημαντικούς αθλητές. Πολλοί Έλληνες ομογενείς αναμένεται να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να υποστηρίξουν τον Μιχάλη Ζαμπίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα