Η καγκελαρία κράτησε τα προσχήματα παρά τη δημοσιογραφική αθλιότητα για τον Τσίπρα

15:47 4/5/2015 - Πηγή: NewsBomb
Ακόμα και ο εκπρόσωπος της Άνγκελα Μέρκελ είχε το τακτ να μην σχολιάσει το εκ των πιο άθλιων ερωτημάτων που…

Για κάποιο λόγο (όχι και τόσο περίεργο αν κρίνει κανείς από την ηττοπάθεια με την οποία διαπραγματεύονταν οι εκπρόσωποι της προηγούμενης κυβέρνησης), υπάρχουν δημοσιογράφοι καθώς επίσης και ηγέτες χωρών που δεν θεωρούν την Ελλάδα κυρίαρχη χώρα και που νομίζουν ότι

μπορούν να κρίνουν τον πρωθυπουργό και να του υποδεικνύουν ποιον ηγέτη άλλης χώρας θα συναντήσει (και πιθανότατα και τι ώρα). Λες και η Άνγκελα Μέρκελ ή ο Ματέο Ρέντσι δίνουν σε κάποιον τρίτο λόγο σχετικά με το ποιον θα συναντήσουν και που...

«Η γερμανική κυβέρνηση δεν σχολιάζει τα ταξίδια ξένων ηγετών», δήλωσε ο Στέφεν Ζάιμπερτ, εκπρόσωπος της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, αναφερόμενος σε ενδεχόμενη συμμετοχή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στους εορτασμούς για την 70ή επέτειο από την νίκη κατά του ναζισμού που θα λάβουν χώρα στη Μόσχα.

Τόνισε, δε, ότι πολλοί ηγέτες κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν μεταβεί στην Ρωσία, ενώ η ίδια η Καγκελάριος πρόκειται να επισκεφθεί την Μόσχα στις 10 Μαΐου.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν υπάρχει ο φόβος ότι η Ελλάδα θα εμποδίσει την παράταση των κυρώσεων της ΕΕ σε βάρος της Μόσχας, ο κ. Ζάιμπερτ επεσήμανε ότι ως τώρα κάθε βήμα έχει πραγματοποιηθεί με ομοφωνία.

«Εργαζόμαστε ώστε να παραμείνει έτσι και στο εξής», ήταν τα λόγια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα