Η Honda Moto χορηγός στην Έκθεση: «Η Τέχνη στη Μετακρίση»

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda Moto στην Ελλάδα είναι ο μέγας χορηγός της 3ης Εικαστικής Έκθεσης με τίτλο «Η Τέχνη στη Μετακρίση» που διοργανώνει η ARTe (εργαστήριο εικαστικής ζωγραφικής- https://el-gr.facebook.com/art

EIKASTIKON) από το Σάββατο 29 Ιουνίου μέχρι την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013.

Η έκθεση θα λειτουργήσει στην Ε.Π.Α.Σ.Κ.Τ. (Ένωση Πτυχιούχων Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών) στην οδό Θόλου και Πάνος 19Α στην Πλάκα. Τα εγκαίνια της θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 21:00 και οι ώρες λειτουργίας από τις 30 Ιουνίου μέχρι 3 Ιουλίου είναι από 12:00 το μεσημέρι μέχρι 22:00.

Η Honda Moto παραχώρησε για τις ανάγκες της έκθεσης 45 κράνη στον καλλιτέχνη Βαγγέλη Παππά, ο οποίος θα παρουσιάσει ένα εικαστικό έργο με τίτλο: «Κράνη-Προσωπεία-Μάσκες» μέσα από το οποίο θα προσπαθήσει να καθρεφτίσει στιγμές μιας εποχής που προμηνύεται, μίας εποχής που έρχεται. Κάθε ένα από τα 45 κράνη που θα φιλοτεχνήσει και θα παρουσιάσει ο Βαγγέλης Παππάς κατά τη διάρκεια της έκθεσης, αποτελούν ξεχωριστά έργα τέχνης, ενώ όλα μαζί ανήκουν σε μία κοινή ομάδα και αναδεικνύουν μία κοινή ιδέα.

Ο εικαστικός καλλιτέχνης Βαγγέλης Παππάς με την παραλαβή των κρανών δήλωσε: «θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Honda που μου παραχώρησε την πρώτη ύλη-κράνη για τη συμμετοχή μου στην έκθεση, για να μπορέσω να δημιουργήσω ελεύθερα. Tο κράνος από κατασκευής του κρύβει και επιμελώς προστατεύει την μορφή του εκάστοτε αναβάτη-χρήστη μοτοσυκλέτας. Στην προκειμένη περίπτωση η εικαστική έρευνα του δημιουργού έγκειται στα να αποκαλύψει το κρυμμένο πρόσωπο-προσωπείο και να αναδείξει στην επιφάνεια μορφές του ασυνειδήτου, στιγμές της προσωπικής μας αλήθειας που όλοι μας κρύβουμε με ιδιαίτερη προσοχή.»

Keywords
Τυχαία Θέματα