Γιαννάκου: Δεν λένε την αλήθεια ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει ορυμαγδός

Την «αμοιβαία δαιμονοποίηση» ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε η Μαριέττα Γιαννάκου, τονίζοντας ότι "Δεν λένε την αλήθεια όσοι ισχυρίζονται ότι με…

Σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», η πρώην υπουργός της ΝΔ υπογράμμισε ότι «η αμοιβαία δαιμονοποίηση... και τα κλισέ δεν ανταποκρίνονται στη σημερινή πραγματικότητα», ενώ χαρακτήρισε τη διαμάχη που γίνεται «λυπηρή» και «παρωχημένη».

«Δόξα τω Θεώ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ

εκτός από τη ΝΔ, δεν θέλει να φύγουμε από το ευρώ», δήλωσε η Μαριέττα Γιαννάκου και πρόσθεσε: «Από τις ελάχιστες καταθέσεις που έχω, δεν αποσύρω ούτε ένα ευρώ». Αναφερόμενη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε: «Το πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η ακαταστασία στις δηλώσεις των διαφόρων στελεχών και η επίγνωση που έχουμε όλοι ότι είναι ένας είδος συνομοσπονδίας αποτελούμενης από διάφορες συνιστώσες. Αυτό δεν τον εμποδίζει να είναι ένα κόμμα.

Αλλά εμφανίζονται τα διάφορα στελέχη ή να μην ξέρουν ή να φέρνουν θεωρίες παλιές ότι θα μπορούσαν να τύχουν εφαρμογής σήμερα. Ο κόσμος πρέπει να αισθάνεται σίγουρος».

Keywords
Τυχαία Θέματα