Έπρεπε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στο ΣΕΦ για τον Ίβκοβιτς;

Το Onsports δίνει βήμα στους αναγνώστες του για να αποφασίσουν αν έπρεπε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από τον…

Το θέμα συζήτησης της ημέρας έγινε η μη τήρηση ενός λεπτού σιγής στο ΣΕΦ, πριν από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για την Basket

League. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός φέρεται να ζήτησε ενός λεπτού σιγή για να τιμηθεί η μνήμη του οπαδού του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Ίβκοβιτς, ο οποίος δολοφονήθηκε στον αγώνα των Σέρβων με τη Γαλατάσαραϊ στην Τουρκία για την Ευρωλίγκα. Ο ΠΑΟΚ δεν δέχθηκε το συγκεκριμένο αίτημα κι από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η κουβέντα για το αν έπρεπε ή όχι να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στο ΣΕΦ.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με το πώς και το πότε κατατέθηκε το αίτημα, είναι συγκεχυμένες. Από την πλευρά του Ολυμπιακού αναφέρεται πως το αίτημα έγινε προς τον ΕΣΑΚΕ αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Η διοργανώτρια αρχή απάντησε πως αν ο ΠΑΟΚ δεν είχε αντίρρηση θα ικανοποιούνταν το αίτημα τα ων Πειραιωτών. Από τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς αρνήθηκαν, δεν συνέβη τελικά κάτι τέτοιο. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» χρεώνουν τον ΠΑΟΚ με αυτή τη στάση, λόγω των σχέσεων των οπαδών του με αυτούς της Παρτιζάν, ορκισμένου εχθρού του Ερυθρού Αστέρα.

Διαβάστε περισσότερα και πάρτε μέρος στην ψηφοφορία του Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα