Εκπρόσωποι, τύπου Ανδρέα Παπαδόπουλου

Υπάρχει λοιπόν εκεί στη ΔΗΜ.ΑΡ, ο κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος ο οποίος προσφάτως τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητος επάνω του όχι χάρη στην ιδιότητά του ως εκπροσώπου τύπου αλλά για την επίθεσή του μέσω ιστοσελίδας, εναντίον του υπουργού εθνικής αμύνης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Αυτονόητο είναι ότι στην σόου μπίζ της ελληνικής πολιτικής σκηνής η προβολή αγιάζει τα μέσα, για να παραφράσουμε και το Νικολό Μακιαβέλι.

Ο φέρελπις νέος, πολιτικός της ΔΗΜ.ΑΡ. που όπως γράφει η εφημερίδα NEWSBOMB, κλείνει το μάτι σε διάφορες

και διαφόρων αποχρώσεων «γαλάζιες» πόρτες, ΔΗΜΑΡική δημοσκοπική πενία γαρ, για λόγους που είναι προφανείς εξαπέλυσε προσωπική επίθεση εναντίον του υπουργού εθνικής αμύνης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, με αποκορύφωμα την θλιβερή αναφορά για «πολιτικούς τύπου Αβραμόπουλου».

Δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το πρότυπο πολιτικού που έχει ο κ. Παπαδόπουλος στο μυαλό του, μιας και η κριτική του περιορίστηκε στην άρνηση και όχι σε θέση. Ίσως ο νεόκοπος πολιτικός να θεωρεί ότι το είδος πολιτικών τύπου Ανδρέα Παπαδόπουλου να είναι η απάντηση στο πρόβλημα της Ελλάδος, σύμφωνα με τη NEWSBOMB.

Ίσως πάλι κάποιος άλλος τύπος πολιτικού να αποτελεί το ίνδαλμά του.
Ίσως ο τύπος του κομματικά αλλήθωρου και πολιτικά ανένταχτου να είναι το πρότυπό του.
Ίσως πάλι να μην ισχύει τίποτα απ΄ όλα αυτά και απλώς σε δουλειά να βρισκόμαστε και τα ΜΜΕ να έχουν κάτι να ασχολούνται.

Επειδή λοιπόν δεν είναι σαφής ο τύπος πολιτικού που ευαγγελίζεται ο κατά τα άλλα συμπαθής κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος και μέχρις ότου παύσει να ακούγεται η έρπουσα φήμη που τον θέλει ως «εραστή της εξουσίας», του συνιστούμε να ασχοληθεί με την περισυλλογή και αυτογνωσία. Και για να τον διευκολύνουμε στην προσπάθειά του αυτή του προσφέρουμε απλόχερα και με την καρδιά μας ένα ολοζώντανο γιαούρτι «ελληνικού τύπου».

Διαβάστε επίσης:

ΝΤΡΟΠΗ: Οι «Γκρίζοι Λύκοι» κάνουν Τζαμί την Αγία Σοφία

Μπουλντόζες ρίχνουν Μύκονο, Σαντορίνη και Ρόδο!

Keywords
Τυχαία Θέματα