Εκλογές 2015: Μετά τη «λάσπη», τώρα τον αποθεώνουν

Οι κωλοτούμπες της ενημέρωσης γλείφουν τον Αλέξη Τσίπρα

Ολοσέλιδο τον Αλ. Τσίπρα και... ζονάρι τον Α. Σαμαρά βάζει στο πρωτοσέλιδο του το «Βήμα της Κυριακής».

Η εφημερίδα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη φιλοξενεί τετρασέλιδη (!) συνέντευξη του Αλ. Τσίπρα και παρουσιάζει το σχέδιο για την επόμενη μέρα.

Μπροστά στη διαφαινόμενη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

οι μεγαλοκαναλάρχες προσκυνούν τον άνθρωπο που μέχρι πριν μερικές εβδομάδες αποκαλούσαν «πρόεδρο δεκαπενταμελούς».

«Όπου φυσάει το χρήμα...». Αυτή είναι η βασική αρχή πάνω στην οποία κινούνται επί σειρά ετών μεγαλοκαναλάρχες και μεγαλοεκδότες που εδώ και χρόνια επηρεάζουν τις πολιτικές εξελίξεις στον τόπο και χρησιμοποιούν τα μέσα ενημέρωσης – ως δούρειο ίππο – για να «τακτοποιούν» τις υπόλοιπες επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Λίγο πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται βέβαιος για μια μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και ζητεί ισχυρή λαϊκή εντολή αυτοδύναμης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Ο κ. Τσίπρας παρουσιάζει το σχέδιο του για τη δομή και τη λειτουργία του νέου κυβερνητικού σχήματος και υπογραμμίζει ότι θα προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα πρόσωπο που θα συγκεντρώνει τη μέγιστη δυνατή συναίνεση.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι διαθέτει σημαντικές συμμαχίες στην Ευρώπη, προαναγγέλλει ότι το μοντέλο της τρόικας θα αντικατασταθεί με τις συνομιλίες με τους εταίρους στο ανώτατο θεσμικό επίπεδο, ενώ παράλληλα επιτίθεται με σφοδρότητα στο οικονομικό, πολιτικό και τραπεζικό κατεστημένο, που έκλεισε τον κύκλο του γιατί πρωτοστάτησε σε όλα τα σκάνδαλα – από το Χρηματιστήριο ως το μνημόνιο – και οδήγησε στον εκτροχιασμό της μεταπολίτευσης.

Τέλος, διαβεβαιώνει ότι η οικονομία είναι ασφαλής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και καταγγέλλει απόπειρα εκφοβισμού του λαού ανάλογη με αυτή του 2012.

Είναι προφανές ότι οι εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, ότι οι ιδιοκτήτες καναλιών θα κληθούν να πληρώσουν πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ για τις συχνότητες που εδώ και 25 χρόνια χρησιμοποιούν, έχουν προκαλέσει τρόμο στους μεγαλοεκδότες που προσπαθούν να καλοπιάσουν με πρωτοσέλιδα και... σαλόνια τον Αλ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα