Εκλογές 2015: Με καταιγίδες και βροχές οι ψηφοφόροι στην κάλπη

Με άστατο καιρό θα ανοίξουν οι κάλπες της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής 25 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την πρόγνωση των…

Δεν είναι καλές οι πρώτες προβλέψεις των μετεωρολόγων για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, ημέρα διεξαγωγής των εθνικών εκλογών.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, σε ολόκληρη την Ελλάδα θα επικρατήσει κακοκαιρία, με βροχές και καταιγίδες στα πεδινά και χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας.

Πρόγνωση

για την Κυριακή 25-01-2015

Καιρός: στην ανατολική και νότια νησιωτική χωρά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, χιονιά στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, αλλά και μεγάλα διαστήματα βελτίωσης κυρίως μετά το μεσημέρι.
Άνεμοι: στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πρόγνωση για τη Δευτέρα 26 -01-2015

Καιρός: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές, αρχικά στα δυτικά με βαθμιαία επέκταση και στις υπόλοιπες περιοχές.. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και τα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Οι περιοχές στις οποίες θα σημειωθούν ισχυρές βροχές θα είναι ο Έβρος και κυρίως η Αλεξανδρούπολη, η Λήμνος, η Μυτιλήνη, η Σάμος, η Ρόδος και η Ιεράπετρα στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά, νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση την Κυριακή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Από το απόγευμα της Κυριακής, την ώρα που θα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των εκλογών τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν από τα δυτικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα