Εκλογές 2015 - Έρχεται μεγάλη ανατροπή!

Ο φόβος έσβησε. Από το πρωί ο κόσμος προσέρχεται μαζικά στα εκλογικά κέντρα και ψηφίζει με το χέρι στην καρδιά,…

Για πρώτη ίσως φορά μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας το 1974, οι Έλληνες θα αποδείξουν στους ξένους παράγοντες ότι στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία δεν περνάνε εκβιασμοί.

Όλες οι ενδείξεις που έρχονται από τα κομματικά επιτελεία κάνουν λόγο για μεγαλειώδη ανατροπή που θα στείλει ηχηρό μήνυμα όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στο Βερολίνο και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Το σύστημα εξουσίας αντιστέκεται μέχρι και την τελευταία στιγμή, πλην όμως ο ελληνικός λαός

δεν πέφτει πλέον στην παγίδα. Έχει καταλάβει ότι ο μόνος τρόπος για να βγει η χώρα από το τέλμα και να μπει ένα φρένο στην συνεχιζόμενη φτωχοποίηση, είναι μια ισχυρή κυβέρνηση που θα μπορέσει να σταματήσει την επέλαση της γερμανοκρατούμενης Ευρώπης.

Τη Δευτέρα το πρωί (26/01/2015), τα γεράκια των αγορών και οι τεχνοκράτες των Βρυξελλών δεν θα έχουν απέναντί τους κάποιο κόμμα. Θα έχουν απέναντί τους την πλειοψηφία ενός λαού που ποδοπατήθηκε όσο κανείς άλλος.

Ενός λαού που έφτυσε αίμα για να πετύχει πρωτογενή πλεονάσματα χωρίς αντίκρισμα. Ενός λαού του οποίου καταπατήθηκε η ατομική και η εθνική αξιοπρέπεια για να διασωθούν οι τράπεζες και τα ξένα funds που τζόγαραν στην πλάτη της εθνικής μας χρεοκοπίας.

Απόψε, το παιχνίδι θα γυρίσει… τούμπα και οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να ξαναθυμηθούν την έννοια της κοινοτικής αλληλεγγύης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα