Έκκληση για τεχνητό μέλος σε ακρωτηριασμένο τυφλό και νεφροπαθή

13:02 4/2/2013 - Πηγή: NewsBomb

Η εφημερίδα Χρόνος της Κομοτηνής αναλαμβάνει την εκστρατεία συγκέντρωσης του απαιτούμενου ποσού που θα δώσει την δυνατότητα στον συμπολίτη μας να νοιώσει καλύτερα και πιο αυτονομημένα. Αποτελεί υπόδειγμα ζωής, αφού δεν χάνει το κουράγιο του και αντιμετωπίζει την μοίρα του με αισιοδοξία.

Τον γνωρίζουν όλοι, κινείται με αξιοπρέπεια αντιμετωπίζοντας τα πολλαπλά προβλήματά του διατηρώντας και την αισιοδοξία του παρά το γεγονός ότι ο 32χρονος νεφροπαθής έχει απώλεια όρασης και ενός μέλους αφού είναι ακρωτηριασμένο, λόγω σακχαρώδη διαβήτη. Οι φίλοι του απευθύνθηκαν στην εφημερίδα μας για την

συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού για την εξασφάλιση ενός τεχνητού μέλος που θα του επιτρέπει αυτονομία κινήσεων και όχι την υποχρεωτική μετακίνησή του με καροτσάκι. Το ποσό που χρειάζεται αυτή την στιγμή είναι 5.000 ευρώ και θα μπορούσε η εφημερίδα μας δημοσιοποιώντας το πρόβλημα να εγγυηθεί για την εξασφάλιση της αγοράς του μέλους αυτού. Η κίνηση ανθρωπιάς θα εξασφαλίσει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση στον 32χρονο που προσπαθεί να είναι χρήσιμος με ότι μπορεί στο περιβάλλον του και να μην επιβαρύνει κανένα, ενώ ο ίδιος αποτελεί παράδειγμα θάρρους, υπομονής, κι αισιοδοξίας, αφού αντιμετωπίζει προβλήματα που του ήρθαν σε τόσο νεαρή ηλικία, όταν άλλοι που δεν έχουν τίποτα βαρυγκωμούν για το παραμικρό.

Αν θελήσετε να έλθετε σε επαφή μαζί του για τα διαδικαστικά επικοινωνήστε με τον «Χ» στο 6972880027 ή με το τηλέφωνο 6944504868.

Keywords
Τυχαία Θέματα