Έγραψε ιστορία ο Γάζωρος, 3-3 με Ηρακλή!

Ο Εθνικός Γαζώρου πανηγύρισε τον πρώτο του πόντο (3-3) στη Football League, στο Καυτανζόγλειο απέναντι στον Ηρακλή.

Τελικά η πρώτη έκπληξη της νέας σεζόν έγινε στο Καυτανζόγλειο. Ο νεοφώτιστος Εθνικός Γαζώρου απέδειξε ότι δεν θα αποτελέσει φτωχό συγγενή στο φετινό πρωτάθλημα και κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία (3-3) απέναντι στον Ηρακλή,

στην επιστροφή του Παναγιώτη Διλμπέρη ως αντίπαλος του Γηραιού.

Οι Σερραίοι προηγήθηκαν μόλις στο 5' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ναλμπάντη και σουτ του Αλεξάντροβιτς, όμως ο Ηρακλής των πολλών απουσιών απάντησε στο 26', με τον Χιονίδη να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Κριβοκάπιτς και με πλασέ να φέρνει το ματς στα ίσα.

Ο Γηραιός με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (46') κατάφερε να ανατρέψει το σε βάρος του σκορ. Ξανά ο Χιονίδης, αυτή τη φορά μετά από εκτέλεση κόρνερ το Κριβοκάπιτς, σκόραρε με κεφαλιά. Η απάντηση ήρθε στο 66'. Ο Μπεκιάρης σέντραρε και ο Αλεξάντροβιτς με κεφαλιά ισοφάρισε για τον Εθνικό Γαζώρου. Μάλιστα, στο 80' ο Ηρακλής έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παληγεώργου και τρία λεπτά μετά οι Σερραίοι πήραν ξανά το προβάδισμα. Ο Ναλμπάντης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κατσαβάκης με κεφαλιά έκανε το 2-3. Ευτυχώς για τον Ηρακλή η απάντηση ήρθε άμεσα. Έτσι, στο 84' μετά από εκτέλεση φάουλ του Κριβοκάπιτς και λάθος του Αποστολίδη ο Παπαστεριανός διαμόρφωσε το 3-3.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα