Έφυγε από τη ζωή ο μικρός Ηλίας - Η καρδούλα του δεν άντεξε

Στη "γειτονιά των αγγέλων" βρίσκεται από χθες ο μικρός Ηλίας από το Βλαχιώτη Λακωνίας που για επτά ολόκληρα χρόνια έδινε μάχη για να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας του και να κρατηθεί στη ζωή.

Η καρδιά του επτάχρονου ήρωα που μετά τη μάχη με τη γραφειοκρατία μεταφέρθηκε στην Ελβετία για να χειρουργηθεί δεν άντεξε τελικά.

Όπως διαβάζουμε στην "Espresso" ο Γολγοθάς του μικρού Ηλία ξεκίνησε έξι μήνες μετά τη γέννησή του, όταν παρουσίασε αναπτυξιακά προβλήματα και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τραχειοτομή. Λίγο καιρό αργότερα, όμως άρχισαν και τα προβλήματα με την καρδιά του με αποτέλεσμα

να πρέπει να μεταφερθεί στην Ελβετία για εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Ωστόσο, εξαιτίας της γραφειοκρατίας καθυστέρησε η μεταφορά του και χάθηκε πολύτιμος χρόνος.

Παρόλα αυτά κατάφερε να φύγει για το εξωτερικό και να χειρουργηθεί, αλλά δυστυχώς η καρδούλα του δεν άντεξε.

Ο χαμός του μικρού γέμισε θλίψη και τον καλλιτεχνικό κόσμο, που είχε ευαισθητοποιηθεί πολύ με το πρόβλημα της υγείας του και τον αγώνα που έδινε.

Ο Ηλίας είχε μεγάλη αγάπη στο θέατρο και πρόσφατα είχε πάει στον Μάρκο Σεφερλή με τους γονείς του, ενώ ιδιαίτερα συγκινημένος με τον χαμό του είναι και ο Γιώργος Τσαλίκης που είχε γνωρίσει τον μικρό ήρωα.

Ο γνωστός ερμηνευτής έγραψε χθες στο twitter του: "Καλό ταξίδι μικρέ μας ήρωα Ηλία... Θα μου δώσεις το αρκουδάκι που μου υποσχέθηκες όταν βρεθούμε εκεί ψηλά... Γιατί;"

Keywords
Τυχαία Θέματα