Δίκη Παπακωνσταντίνου- Μπάνος: Ο Παπακωνσταντίνου ήθελε να κρατήσει όρθια τη χώρα

22:10 3/3/2015 - Πηγή: NewsBomb
Ευθύνες στον πρώην ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ, Γ. Καπελέρη για τον μη φορολογικό έλεγχο των προσώπων που ήταν στην λίστα…

Ο κ. Μπάνος, ανέφερε ότι σε σύσκεψη υπό τον κ. Παπακωνσταντίνου, στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων η διευθύντρια του γραφείου του και ο κ. Πλασκοβίτης, ο κ. Παπακωνσταντίνου τους ενημέρωσε ότι έχει στην κατοχή του ψηφιακό μέσο με καταθέτες του εξωτερικού, χωρίς ωστόσο, να τους αναφέρει το είδος του ηλεκτρονικού μέσου και χωρίς να κάνει καμία αναφορά στην λίστα Λαγκάρντ.

Αντικείμενο

της σύσκεψης ήταν η αξιοποίηση των στοιχείων που στάλθηκαν από το εξωτερικό, σύμφωνα με τον μάρτυρα.

Αναφερόμενος στην προσωπικότητα του πρώην υπουργού Οικονομικών ο κ. Μπάνος τόνισε ότι είναι από τους πλέον έντιμους πολίτες και πως μοναδικό μέλημά του ήταν να κρατήσει όρθια την χώρα.

Ο μάρτυρας συμπλήρωσε ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου από την ημέρα που ήρθε στο υπουργείο ήταν 18 ώρες την ημέρα στο γραφείο του.

«Η πολιτική βούληση του κ. Παπακωνσταντίνου για την πάταξη της φοροδιαφυγής ήταν έντονη και ήταν μόνος του σε σχέση με το κόμμα του» ανέφερε ο κ. Μπάνος και προσέθεσε ότι ο πρώην υπουργός έκανε τα πάντα να κρατήσει τη χώρα στην Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα