Χαλκιδική: Το 2ο Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ στο Porto Carras

Στο Porto Carras Grand Resort πραγματοποιείται το 2ο Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ "Paradise Holiday" της Μουσικής Ακαδημίας της Eurovision, από σήμερα 23 έως τις 30 Απριλίου 2014, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Οργανισμού «Θεσσαλονίκη – Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014» και του

Κέντρου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης.


Είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που οι διοργανωτές επιλέγουν το Porto Carras Grand Resort για να φιλοξενήσει ένα τόσο μεγάλο και σημαντικό show.
Στο φεστιβάλ θα διαγωνιστούν ταλαντούχα παιδιά από τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, το Καζακστάν, τις χώρες της Βαλτικής και την Ελλάδα. Ενώ ο νικητής του προκριματικού γύρου θα κερδίσει μεταξύ άλλων δωρεάν διαμονή με πλήρη διατροφή στο Porto Carras Grand Resort καθ' όλη τη διάρκεια της διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος αναμένεται να πλημμυρίσουν το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras Grand Resort εκατοντάδες τουρίστες από τη Ρωσία, Ουκρανία και αλλού για να παρακολουθήσουν από κοντά το 2ο Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ της Μουσικής Ακαδημίας της Eurovision.
Όλοι οι καλεσμένοι της περσινής διοργάνωσης έχουν να θυμούνται το μεγαλοπρεπές και αξέχαστο show που απήλαυσαν κοντά στην μοναδική Μαρίνα Πόρτο Καρράς.

Οι χώροι του πολυτελούς ξενοδοχείου Σιθωνία θα γεμίσουν και φέτος με πάνω από 300 νέα ταλέντα, ηλικίας 4-18 χρόνων, που με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό ανυπομονούν να καταπλήξουν με τις ερμηνείες τους στην μοναδική και κατάμεστη αίθουσα Olympic Hall του Porto Carras Grand Resort, αποδεικνύοντας πως είναι πραγματικοί επαγγελματίες καλλιτέχνες.

Στην εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθούν πάνω από 1.000 επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν πέρα από την εκδήλωση, όλες τις μοναδικές δραστηριότητες που μόνο το Porto Carras Grand Resort μπορεί να προσφέρει καθώς διαθέτει ένα διεθνών προδιαγραφών γήπεδο Golf 18 οπών, μία ιδιωτική Μαρίνα με 315 θέσεις ελλιμενισμού, το μεγαλύτερο και ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένο Συνεδριακό Κέντρο της Βόρειας Ελλάδος, Ιππικό Όμιλο, Tennis Club εννέα γηπέδων, Καταδυτικό Όμιλο, Ναυτικό Όμιλο, το μεγαλύτερο βιολογικό αμπελώνα της Ελλάδος, αίθουσα οινογευσίας, ένα πολυτελές Καζίνο και δύο Κέντρα Θαλασσοθεραπείας και Spa.

Το Porto Carras Grand Resort, με τις υψηλού επιπέδου υποδομές, εγκαταστάσεις αλλά και την εμπειρία που διαθέτει, είναι σε θέση να παρέχει εξαιρετική φιλοξενία σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. Επιπλέον, η στήριξη του πολιτισμού, του αθλητισμού και του τουρισμού αποτελεί μία από τις βασικές αρχές που έχει θέσει από την αρχή της λειτουργίας του και συνεχίζει με συνέπεια να υπηρετεί. Οι υψηλές προδιαγραφές των αιθουσών εκδηλώσεων και των συνεδριακών του χώρων καθώς και οι άριστες υποδομές και υπηρεσίες που προσφέρει, έχουν φέρει το Porto Carras Grand Resort στην κορυφή των προτιμήσεων του απαιτητικού κοινού των τεχνών και του θεάματος.

Εκτός αυτού, έχουν καταστήσει την Χαλκιδική, αλλά και την Ελλάδα γενικότερα, ιδανικό τουριστικό προορισμό για επισκέπτες επιπέδου. Μια συναρπαστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους φιλοξενείται για άλλη μια χρονιά σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον και σε ένα χώρο αντάξιο του κύρους της δημοφιλούς αυτής διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Στις 28-30 Απριλίου το φεστιβάλ των Μουσικών Σχολείων στην Ξάνθη

Keywords
Τυχαία Θέματα