«Χαλάει» ο καιρός!

07:12 8/9/2012 - Πηγή: NewsBomb

Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων βροχών το πρωί στην Ανατολική Θεσσαλία και μετά το μεσημέρι στα βορειοδυτικά ορεινά, σημαντική ενίσχυση των βόρειων ανέμων στο Αιγαίο και μικρή πτώση της θερμοκρασίας συνθέτουν το σκηνικό της ημέρας...

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 32 στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στα υπόλοιπα

ηπειρωτικά και από 22 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βορειοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, ενισχυόμενοι τις μεσημεριανές ώρες στις Κυκλάδες και στα ανατολικά πελάγη σε θυελλώδεις και στην Κρήτη τοπικά πολύ θυελλώδεις. Ασθενείς μέχρι μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις και ενισχυμένους ανέμους περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 με 29 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά δε θα ξεπεράσει τους 26. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και πρόσκαιρα στο Νότιο Ευβοϊκό θυελλώδεις.

Καλό καιρό με λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα