Μπαρτζώκας: Να γυρίσουμε εδώ

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός, μετά και τη δεύτερη ήττα του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Πειραιώτες υπολείπονται με 2-0 στην προημιτελική σειρά με τη «βασίλισσα», η οποία μεταφέρεται τώρα στο ΣΕΦ. Ο προπονητής τους, Γιώργος Μπαρτζώκας, παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου πως δεν έκαναν σήμερα (17/04) το… κάτι παραπάνω για να αλώσουν το «Palacio de Deportes de la Comunidad de Madrid», θέλουν όμως το «δύο στα δύο»

στα φαληρικό στάδιο ώστε να επιστρέψουν και να πετύχουν το «μπρέικ» στο πέμπτο ματς. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη δεύτερη ήττα τους στη Μαδρίτη: «Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι πλέι οφ Ευρωλίγκας με μεγάλη ένταση και πολλές φορές και νεύρα με πολλές επαφές, αλλά και πολύ καλό μπάσκετ για την κρισιμότητά του. Η Ρεάλ ξεκίνησε καταπληκτικά στο πρώτο ημίχρονο σουτάροντας 9/14 τρίποντα, έχοντας μάλιστα 2/2 με το Ρέγες, κάτι που δεν περιμέναμε . Με δύο διαφοροποιήσεις στην άμυνα στην επανάληψη είχαμε τύχη στο ματς, περιορίσαμε την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης στο μισό σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς, όμως, χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, χάσαμε κάποιες βολές και για να κερδίσεις τη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ θα πρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω».

Για τη συνέχεια της προημιτελικής σειράς, που μεταφέρεται πλέον στο ΣΕΦ: «Πλέον, η σειρά μεταφέρεται στην έδρα μας. Θέλουμε να γυρίσουμε εδώ, αλλά ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο. Τώρα, το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το παιχνίδι της Δευτέρας (21/04) και τίποτα άλλο».

Για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στα πλέι οφ: «Εμείς έχουμε ομάδα που απαρτίζεται από πολλά νέα πρόσωπα, έχουμε εφτά νέους παίκτες σε σχέση με πέρυσι, συν το γεγονός ότι χάσαμε το βασικό μας πλέι μέικερ, τον Έισι Λο. Το ότι προκριθήκαμε στα προημιτελικά παρά τους πάρα πολλούς τραυματισμούς και τις ατυχίες που είχαμε δείχνει πως αυτή η ομάδα έχει χαρακτήρα κι αυτό είναι αρκετά σημαντικό. Πολλοί από τους παίκτες μας όχι πλέι οφ Ευρωλίγκας δεν είχαν παίξει, αλλά ούτε καν στη διοργάνωση. Κάθε ημέρα που περνάει γινόμαστε και καλύτεροι».

Για τον προβεβλημένο από ίωση Περπέρογλου και τον τραυματία Σίμονς: «Το πρόβλημα του Στράτου, αλλά και του Σίμονς, είναι ακόμα μία ατυχία, δείγμα αυτού που μας ταλαιπωρεί όλη τη χρονιά φέτος. Ο Στράτος έφθασε να έχει 39 πυρετό και ο Σέντρικ έπαθε τράβηγμα στους προσαγωγούς και επειδή είναι ένας τραυματισμός που μπορεί να επιφέρει θλάση προτιμήσαμε να μην τον χρησιμοποιήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα