ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έμπλεξαν δυο πασίγνωστα μοντέλα σε κύκλωμα μαστροπείας!

16:11 4/1/2013 - Πηγή: NewsBomb

​Θύματα κυκλώματος μαστροπείας, που τις εμφάνιζε ως συνοδούς πολυτελείας σε site με ροζ αγγελιές στο Internet, έπεσαν η Γιάννα Πολιάκου και η Έφη Κυριάκου.

Οι επιτήδειοι, «κλέβοντας» αισθησιακές φώτο των δυο μοντέλων από φωτογραφίσεις που είχαν κάνει για ανδρικά περιοδικά, τις εμφάνιζαν ως «δόλωμα» για τους πελάτες του site, χωρίς φυσικά την άδεια τους και εν αγνοία τους.

Σοκαρισμένες και οι δυο, με το που το έμαθαν, έλαβαν όλα τ΄απαραίτητα μέτρα.

Η Γιάννα Πολιάκου δήλωσε για την περιπέτεια της:

«Σοκαρίστηκα όταν το έμαθα. Δεν είναι λίγο. Είμαι μητέρα ενός παιδιού, και μέχρι ν΄αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, ο κόσμος σε κοιτάζει με αμφιβολία. Είναι πολύ άσχημο! Έχω ήδη πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έχουν κινηθεί όλες οι νομικές διαδικασίες. Δεν γνωρίζω ποιο είναι το site, αλλά ένας φίλος μ΄ενημέρωσε πως δεν είναι ανοιχτό προς το κοινό και πρέπει να γίνεις μέλος για να έχεις πρόσβαση στη λίστα των συνοδών. Οι φωτογραφίες είναι από παλιά μου φωτογράφιση στο Nitro, και ήταν στο πλαίσιο των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων».

Συγλονισμένη όμως και η Έφη Κυριάκου, μοντέλο και «Playmate 2009» που μίλησε για το θέμα, λέγοντας:

«Φυσικά και θα κινηθώ νομικά! Τις επόμενες μέρες, μέσω του δικηγόρου μου, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι όπως έκανα παλαιότερα, και δεν θ΄ακούσω κανέναν που θα μου πει ότι δεν θα βρω άκρη. Το σοκ είναι σίγουρα μεγάλο, αλλά πλέον είμαι πιο ψύχραιμη γιατί το έχω ξαναπεράσει! Δεν χρειάζεται ν΄αποδείξω τίποτα. Οι φίλοι μου και οι δικοί μου άνθρωποι, ξέρουν ποια είμαι. Δυστυχώς, το διαδίκτυο στην εποχή μας, δίνει την ευκαιρία σε ανεγκέφαλους να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και να πράττουν ανεξέλεγκτα εις βάρος άλλων. Αρκεί να σας αναφέρω ότι μου έχουν κλέψει τους κωδικούς του Facebook πολλές φορές, και όσα προφίλ υπάρχουν αυτή τη στιγμή, δεν τα διαχειρίζομαι εγώ».

Πηγή: star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα