Ανάπτυξη του επίσημου δικτύου διανομέων Fiat Group Automobiles Hellas

Η Fiat Group Automobiles Hellas, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης της και με στόχο να βρίσκεται κοντά στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό, προωθεί σταθερά και δυναμικά τις μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional και Abarth στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου μέσω της επιτυχημένης και παραγωγικής συνεργασίας με το επίσημο δίκτυο διανομέων

της.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Fiat Group Automobiles Hellas καλωσορίζει τις εξελίξεις στο επίσημο δίκτυο της, αυξάνοντας τα σημεία επαφής και γνωριμίας των καταναλωτών με τις μάρκες του Ομίλου Fiat.

Στην Αθήνα,

ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε, στην Λ. Πειραιώς 40 στο ΜΟΣΧΑΤΟ για Fiat, Fiat Επαγγελματικά, Alfa Romeo και AbarthAUTO ONE A.E. (Μέλος του Ομίλου Συγγελίδη), στην Λ. Κηφισίας 30 στο ΜΑΡΟΥΣΙ, για Fiat, Fiat Επαγγελματικά, Alfa Romeo και AbarthAUTO ONE A.E. (Μέλος του Ομίλου Συγγελίδη), στην Λ. Βουλιαγμένης 88-90 στην ΓΛΥΦΑΔΑ για Alfa Romeo

Στην Θεσσαλονίκη,

ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε στο 5ο χλμ. Θες/νίκης – Αθηνών για Fiat, Fiat Επαγγελματικά, και Alfa RomeoΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ στην Γεωργικής σχολής 121 στην Πυλαία για Fiat, Fiat Επαγγελματικά, Alfa Romeo και Abarth

Στην υπόλοιπη Ελλάδα,

ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΕ Στην Θέση Κουτουμάτσα, Αρχ. Κόρινθος στην ΚΟΡΙΝΘΟ για Fiat, Fiat Επαγγελματικά, και Alfa Romeo.Δ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ στο 3ο χλμ. Λαμίας – Αθήνας στη ΛΑΜΙΑ για Fiat, Fiat Επαγγελματικά, και Alfa Romeo.ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΕΠΕ στην Π.Ε.Ο Θεσ/νίκης – Βέροιας στη ΒΕΡΟΙΑ για Fiat, Fiat Επαγγελματικά, και Alfa Romeo.Π. ΚΟΣΜΑΣ ΑΕ στο 1ο χλμ. Αγρινίου – Ιωαννίνων στο ΑΓΡΙΝΙΟ για Fiat, Fiat Επαγγελματικά, και Alfa Romeo.

Το επίσημο δίκτυο διανομέων της Fiat Group Automobiles Hellas αποτελείτε από τα ακόλουθα σημεία, σε όλη την Ελλάδα:

28 επίσημοι διανομείς για τις μάρκες Fiat, Fiat Professional

25 επίσημοι διανομείς για τη μάρκα Alfa Romeo

5 επίσημοι διανομείς για τη μάρκα Fiat Abarth

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό των εκθέσεων είναι στη διάθεση του σύγχρονου έλληνα οδηγού για να υποδείξει το κατάλληλο όχημα, για κάθε ξεχωριστή οδηγική ανάγκη, από το εύρος των επιλογών που προσφέρουν οι μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional και Abarth.

Κοινός στόχος του επίσημου δικτύου διανομέων της Fiat Group Automobiles Hellas είναι να αναδεικνύει τα δυνατά και ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά του portfolio του Fiat Group, με οχήματα που αποτελούν ιδανικές επιλογές οδηγικής ικανοποίησης και ασφάλειας, αισθητικής & design, καθώς και οικονομικής οδήγησης με μειωμένη κατανάλωση και σεβασμό στο περιβάλλον.

Παράλληλα, η ευκολία για την απόκτηση οποιασδήποτε έκδοσης Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional και Abarth είναι ιδιαίτερα δελεαστική, καθώς ο ενδιαφερόμενος οδηγός μπορεί να αποκτήσει το αυτοκίνητο που του ταιριάζει μέσω ευέλικτων και ανταγωνιστικών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της FGA Bank, που προσφέρουν στον πελάτη τη δυνατότητα να διαμορφώσει τη χρηματοδότηση που τον εξυπηρετεί καλύτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα