Α. Παπαδόπουλος: Δεν έχω θρησκευτικά πιστεύω

Υπεραμύνθηκε της θέσεώς του για το Άγιο Φως, ότι είναι πολλά τα χρήματα που δαπανώνται για να έρθει στην Ελλάδα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος.

«Είπα το αυτονόητο», σε περίοδο κρίσης, δε μπορεί να υπάρχει το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός, οι τιμές αρχηγού κράτους και όλες αυτές οι υπερβολές, δήλωσε μιλώντας το πρωί στο Βήμα fm..

Η τοποθέτησή

του αυτή, ήρθε ως απάντηση στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Δημοκρατία, το οποίο μιλά για «ανίερο» χτύπημα κατά των παραδόσεων της Ορθοδοξίας εν μέσω της Μεγάλης Εβδομάδας και αναφέρεται ονομαστικά στον κ. Παπαδόπουλο και το μέλος του Ποταμιού, Νίκο Δήμου.

Σχολιάζοντας τις σε βάρος του αναρτήσεις σε «ακροδεξιές» ιστοσελίδες αλλά και το δημοσίευμα της Δημοκρατίας, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως «παίζουν με το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού μπας και πουλήσουν κανένα φύλο».

Διευκρινίζει επίσης, πως μίλησε αποκλειστικά για το οικονομικό σκέλος της μεταφοράς του Αγίου Φωτός και δεν υπεισήλθε στα ζητήματα περί «ειδωλολατρίας», τα οποία έθεσε ο κ. Δήμου.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Παπαδόπουλος, δήλωσε πως ο ίδιος δεν έχει θρησκευτικά πιστεύω.

Διαβάστε επίσης:

Λάβρος ο Καμμένος κατά Ν. Δήμου και Α. Παπαδόπουλου για το Άγιο Φως

Άνθιμος: Λυπάμαι για το κατάντημα του Ν. Δήμου

Iερά Σύνοδος κατά Ν. Δήμου: Ανιστόρητος και εμπαθής!

Keywords
Τυχαία Θέματα