Tι πρέπει να φας οπωσδήποτε στη Βιέννη;

10:09 5/1/2015 - Πηγή: NewsBomb
Ενόσω θα βολτάρετε στη Βιέννη, θαυμάζοντας την αρχιτεκτονική της καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι για τις γευστικές προκλήσεις που…

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να φάτε στη Βιέννη, πολύ απλά γιατί εκεί θα τα βρείτε στην αυθεντική τους εκδοχή.

Sacher Torte. Η ορίτζιναλ στο καφέ του Hotel Sacher. Θα δυσκολευτείτε λίγο να βρείτε θέση, αλλά κάντε μια προσπάθεια.

Apfelstrudel. Η βιεννέζικη εκδοχή της μηλόπιτας. Θα τη βρείτε παντού. Στους φούρνους, στα καφέ. Είναι ζεστή και θα

σας δώσει δυνάμεις για να αντέξετε το κρύο της Βιέννης.

Esterházy Torte. Κρέμα βουτύρου, αμυγδαλόπαστα, ίσως το πιο νόστιμο γλυκό που θα φάτε στη Βιέννη. Κατά προτίμηση στο Cafe Drechsler.

Σνίτσελ. Αν δεν το φάτε εδώ πού θα το φάτε. Σερβίρεται παντού, είναι ελαφρώς πιο αλμυρό από οποιοδήποτε έχει δοκιμάσει στην Ελλάδα, αλλά θα σας αρέσει.

Βιεννέζικο hot dog ή Riesen Hot Dog/Käsekreiner. Υπάρχουν πολλές εκδοχές από καπνιστό λουκάνικο μέχρι λουκάνικο με λιωμένο τυρί. Μπορείτε να δοκιμάσετε όσα σας κάνουν κλικ.

Στη Βιέννη οι φούρνοι είναι κόλαση. Μπείτε και δοκιμάστε τα πάντα. Το αυτό συμβαίνει και με τα σοκολατάκια. Θα μπείτε σε καταστήματα που διαθέτουν εκατοντάδες εκδοχές σοκολατακίων και θα θέλετε να τα φάτε όλα. Η συμβουλή μας είναι αφού ζαλιστείτε από τις εκατοντάδες επιλογές που έχετε, βγείτε έξω κάντε μια βόλτα το τετράγωνο και ξαναμπείτε στο κατάστημα αποφασισμένοι ότι θα πάρετε καμιά δεκαριά και τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα