Paintball: Η περιπέτεια στην πόλη

Το paintball είναι η λύση για να γίνεις ο κομάντο που ονειρεύεσαι

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Είσαι ο τύπος της περιπέτειας. Κάθε άντρας άλλωστε διψάει για λίγη αδρεναλίνη όπως έχουμε ξαναπεί.

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις ωστόσο δε σου επιτρέπουν να πραγματοποιήσεις ταξίδια για να ψάξεις αυτό που θα ανεβάσει τους παλμούς της καρδιάς σου. Ωστόσο, αν όντως θέλεις να ξεσπάσεις κάπου όλη την ενέργεια που καταπιέζεται από την καθημερινότητα, υπάρχουν τρόποι.

Μπορείς να τους βρεις δίπλα σου. Αρκεί να έχεις καλή

παρέα και την όρεξη να οδηγήσεις μέχρι μια από τις πίστες που θα σε μετατρέψουν για λίγες ώρες σε ένα αδίστακτο κομάντο.

Το paintball είναι μια καλή λύση για όσους ονειρεύτηκαν πως είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης! Η Αθήνα είναι γεμάτη με οικόπεδα που έχουν μετατραπεί σε πολεμικά πεδία και η ένταση που σου προσφέρει το παιχνίδι από μόνο του είναι ανεκτίμητη. Την τελευταία δεκαετία μάλιστα ήταν τόσοι πολλοί ανά τον κόσμο οι άνθρωποι που έπιαναν τα όπλα, που εμφανίστηκαν και μερικές παραλλαγές του, όπως το softball (εδώ οι σφαίρες είναι μικρές μπίλιες, αντίθετα με το paintball που έχουν μέσα χρώμα. Σε ελεύθερη μετάφραση, το softball θα σε πονέσει λιγάκι πιο πολύ...).

Οι μάχες στις οποίες θα λάβεις μέρος έχουν διάφορα σενάρια. Άλλοτε θα προσπαθήσεις να πάρεις τη σημαία του αντιπάλου σου στη βάση σου, άλλοτε να εξολοθρεύσεις όλη την αντίπαλη ομάδα και άλλοτε να πάρεις μαζί σου κρατούμενους!

Keywords
Τυχαία Θέματα