Hyundai: Σαρώνει τα βραβεία το νέο i10

20:07 4/1/2015 - Πηγή: NewsBomb
Οι παραγγελίες για το νέο «μικρό» της Hyundai έφτασαν τις 58.000 αυτοκίνητα, νούμερο,που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο μοντέλο στην κατηγορία του.Ταυτόχρονα,…

Η επιλογή του Hyundai i10 για το βραβείο Red Dot έγινε μεταξύ άλλων 4.600 προϊόντων γενικά και την κριτική επιτροπή αποτελούσαν σχεδιαστές κύρους, καθηγητές πανεπιστημίου και δημοσιογράφοι.

Σε δηλώσεις του, ο Allan Rushforth, Αντιπρόεδρος της Hyundai Motor Europe, ανέφερε: «Το i10 νέας γενιάς σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται στην Ευρώπη και οι πολλές βραβεύσεις του, μαζί με τον ρυθμό των πωλήσεων, δείχνουν ότι έχει τύχει εξαιρετικής υποδοχής».

Το γαλλικό περιοδικό L' Argus ανακήρυξε το Hyundai i10 ως το «Καλύτερο Αυτοκίνητο για την Πόλη» και αναφέρθηκε στα σχόλια των κριτών για τον πολύ αποδοτικό κινητήρα του, τον πλούσιο εξοπλισμό και την 5χρονη εγγύηση της Hyundai.

Το αντρικό περιοδικό GQ το ονόμασε «Το Καλύτερο ΣούπερΜίνι για την Πόλη».

Το CarBuyer επίσης «Το Καλύτερο για την Πόλη», το ίδιο και το What Car?

To Top Gear ονόμασε το i10 «Καλύτερη Προσφορά της Χρονιάς», χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Σε μια άλλη μελέτη από ειδικούς αναλυτές, το i10 αναμένεται να διατηρήσει την αξία του μετά από τρία χρόνια: στη Γερμανία στο 48,6%, στη Γαλλία στο 54,1%, στην Ισπανία στο 46% και στο Ηνωμένο Βασίλειο στο 49,8%.

Keywords
Τυχαία Θέματα