Citroen: C1 & PureTech Επιδόσεις και οικονομία με 5 χρόνια εγγύηση

08:09 7/2/2015 - Πηγή: NewsBomb
Δυναμικό σε εμφάνιση, αλλά και χαρακτήρα, το νέο Citroen C1, με την τοποθέτηση του προηγμένου κινητήρα PureTech απέκτησε κορυφαίες επιδόσεις.

Xωρίς να θυσιάσει τίποτα από τον οικονομική λειτουργία που παραδοσιακά το χαρακτήριζε το C1 αποκτά κόμη μεγαλύτερες επιδόσεις.

Με ιπποδύναμη 82 ίππων και κατανάλωση μόλις 4,3λίτρα/100χλμ. απαλλάσσεται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας

(99γρμ./χλμ. CO2), ενώ παράλληλα προσφέρει πρωτοφανείς δυνατότητες για ένα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας στις μετακινήσεις εκτός πόλης.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά, που προσδίδει ο βενζινοκινητήρας της οικογένειας PureTech, επιτεύχθηκαν χάρη στην εφαρμογή μιας σειράς προηγμένων τεχνολογικών σχεδιαστικών λύσεων όπως:

Εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις και χαμηλό βάροςΒελτιστοποιημένη καύση, μεταβλητός χρονισμός και σύστημα ψεκασμού υψηλής πίεσηςΜείωση μηχανικών τριβών με χρήση ειδικών υλικών (DLC)Ελεγχόμενη αντλία λαδιού και εμβαπτιζόμενος ιμάντας χρονισμού

Με τιμή από 9.910ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης), εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών και εφοδιασμένο με τον κινητήρα PureTech το Citroën C1 συνδυάζει ιδανικά τη δύναμη, την οικονομία και την αξιοπιστία.

Keywords
Τυχαία Θέματα