Angelina Jolie: Νέες αποκαλυπτικές δηλώσεις!

Αργά αλλά σταθερά φαίνεται πως προετοιμάζει το έδαφος η Angelina Jolie για να βγει στη σκηνή - όχι του Broadway…

Προχθές συμπλήρωσε τη σκέψη της αποκαλύπτοντας ότι θα ήθελε να κάνει μια στροφή στην καριέρα της, να απομακρυνθεί από τον κινηματογράφο και να ασχοληθεί με την πολιτική!

Βεβαίως, όσοι παρακολουθούν τη ζωή και τις επιλογές της star δεν βρέθηκαν προ εκπλήξεως. Η Jolie συνεργάζεται με τα Ηνωμένα Έθνη και κάθε αποστολή της την υποστηρίζει με πάθος προσπαθώντας να βάλει ένα λιθαράκι για έναν καλύτερο κόσμο. «Πάντα πήγαινα εκεί που πίστευα πως μπορώ να βοηθήσω και όταν συνεργαζόμουν με τα Ηνωμένα Έθνη δεν έμενα κλεισμένη σε ένα δωμάτιο, λάμβανα μέρος στη δράση γιατί αισθανόμουν πως θα είμαι πιο χρήσιμη» εξήγησε μιλώντας στο βρετανικό ITV News. «Μετά συνειδητοποίησα πως τελικά, ήμουν τόσο χρήσιμη γιατί κάποιος έπρεπε να επιστρέψει στην Ουάσινγκτον και να μιλήσει για αυτά που είδε- έτσι και έκανα. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό ή πού θα με οδηγήσει», συμπλήρωσε.

Όταν ρωτήθηκε ευθέως αν θα σκεφτόταν να ασχοληθεί με την πολιτική, η Angelina Jolie απάντησε χωρίς περιστροφές: «Αν αισθανόμουν πως θα μπορούσα πραγματικά να προσφέρω, ναι». Και πρόσθεσε: «Πιστεύω πως έχουμε χάσει τον έλεγχο, πως αδυνατούμε να δώσουμε μια χείρα βοηθείας στους ανθρώπους που πεινάνε και πεθαίνουν αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως ρίχνοντας μια ματιά στον κόσμο μπορεί κανείς να πει ότι δεν κάνουμε όσα θα έπρεπε».

Και μετά από αυτή τη συνέντευξη, η star εμφανίστηκε υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της ταινίας Unbroken στο Λονδίνο, την οποία σκηνοθετεί και μάλιστα δήλωσε πως θα γινόταν υπερευτυχισμένη αν κέρδιζε το Oscar Καλύτερης Σκηνοθεσίας. Πάντως, ο σύζυγος Brad Pitt δεν την συνόδευσε αυτή τη φορά και η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε μόνη της στο κόκκινο χαλί. Μπορεί άραγε να φταίει ο τρικούβερτος καυγάς που έριξαν στο Σίδνεϊ, όπου βρέθηκαν νωρίτερα τον Νοέμβριο για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας, και που μόλις τώρα βγήκε στο φως της δημοσιότητας;

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε σχετικά:

Άγριος καβγάς μεταξύ Jolie-Pitt: Δείτε φωτογραφίες από τον τσακωμό τους!

Angelina Jolie: Η ατάκα που δεν περιμέναμε ποτέ να... ξεστομίσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα