Alfa Romeo: Σχεδιάστε τη δική σας 4C Safety Car

Ένας διεθνής διαγωνισμός θα διεξαχθεί από τις 16 Φεβρουαρίου μέχρι τις 18 Μαρτίου για τη σχεδίαση της «στολής» που θα…

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε σπουδαστές από κορυφαίες σχεδιαστικές σχολές στην Ισπανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Πορτογαλία, τη Γαλλία, την Ελβετία, τη Γερμανία και το Βέλγιο.

Οι τρεις καλύτερες από τις εμφανίσεις που θα υποβληθούν, θα χρησιμοποιηθούν για τρία αγωνιστικά Σαββατοκύριακα του SBK η καθεμία, για να τις θαυμάσουν

οι οπαδοί των αγώνων μοτοσυκλέτας στις πίστες αλλά και οι τηλεθεατές που θα παρακολουθήσουν τηλεοπτικά τους αγώνες.

Από τις 16 Φεβρουαρίου μέχρι τις 18 Μαρτίου οι επισκέπτες του ιστότοπου της Alfa Romeo θα έχουν πρόσβαση σε μία ειδική ενότητα αφιερωμένη στο διαγωνισμό, απ' όπου θα μπορούν να κατεβάσουν τη φωτογραφία της Alfa Romeo 4C, ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία τους για να σχεδιάσουν τη δική τους πρόταση για την εμφάνιση του αυτοκινήτου. Καθένας από τους συμμετέχοντες μπορεί να στείλει το πολύ μέχρι 3 σχέδια.

Από τις 19 Μαρτίου μία επιτροπή ειδικών, που θα περιλαμβάνει σχεδιαστές και διευθυντικά στελέχη της Alfa Romeo και του σχεδιαστικού κέντρου της FCA, θα εξετάσει τις δουλειές που έχουν υποβληθεί και θα διαλέξει τις τρεις καλύτερες.

Keywords
Τυχαία Θέματα