10 ατάκες για να ρίξεις μια γυναίκα στο κρεβάτι μέχρι το 2ο ραντεβού

Πολλά λέγονται για τις "σωστές ατάκες" που πρέπει να πετάς σε μια γκόμενα και που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο κρεβάτι για νύχτες αξημέρωτες, μην σου πω και πρωινά αμεσημέριαστα..! Η πολύτιμη γνώση μεταξύ αντρών πρέπει πάντοτε να μοιράζεται, σαν αντίδωρο, οπότε, δεύτε λάβετε, κάνοντας -όπου χρειάζεται- τις απαραίτητες προσωπικές σας προσθαφαιρέσεις/επεμβάσεις στις ατάκες σας, αναλόγως την περίπτωση.

1. Μεγάλες φούριες

Πότε την λες: Πρώτη σας γνωριμία μέσω κοινής παρέας σε ποτάδικο, όπου έχεις μπουρλωτιάσει με την πάρτη της και αν δεν την διπλαρώσει απόψε κιόλας, θα εκραγείς.

Η ατάκα: Πραγματικά δεν έχω ακόμη καταλάβει τι συμπαντική ανακατωσούρα είναι αυτή που ζούμε... Εσύ, μια τόσο όμορφη κι εντυπωσιακή γυναίκα, να είσαι μόνη; Και ύστερα ψαχνόμαστε αν θα έρθει το τέλος του κόσμου στις 23 Δεκεμβρίου 2012. Ε, με κάτι τέτοια σημάδια, όπως εσύ-σόλο, κάποιος μας μαρτυράει το μέλλον..!

2. Το υποδεκάμετρο

Πότε την λες: Ψιθυριστά, εκεί που είστε όλοι μαζί παρέα, χωρίς να έχετε βγει καν οι δυο σας ραντεβού.

Η ατάκα: Δεν ξέρω πως να στο πω κομψά, οπότε θα στο πω όπως ακριβώς το νιώθω: οι φίλες σου δεν μετράνε μία μπροστά στη δική σου ομορφιά. Να ακούμπα την καρδιά μου. Μου προκάλεσες ταχυπαλμία.

3. Ο Καζανόβας

Πότε την λες: Στο δεύτερο ραντεβού σας, πριν έρθει το κυρίως πιάτο. Δεν βλέπω να προλαβαίνετε να φάτε επιδόρπιο.

Η ατάκα: Εντάξει, μπορεί να γνωριζόμαστε μόλις 48 ώρες, αλλά νιώθω ότι σε ερωτεύομαι ολοένα και πιο πολύ, κάθε λεπτό που περνάει.

4. Πες τα, χρυσόστομη!

Πότε την λες: Στο τηλέφωνο, μετά από το χτεσινό ραντεβού σας, που ήταν και το πρώτο σας και χωρίς τα περαιτέρω. Να δεις που θα το φέρει έτσι η ίδια, ώστε να βρεθείτε απόψε κιόλας.

Η ατάκα: Πως ήταν η μέρα σου; Θέλω να μου πεις τα πάντα. Θέλω να ξέρω όλα όσα έζησες από τη στιγμή που χωριστήκαμε χτες βραδυ! Και άσε με εμένα να σε φαντάζομαι να τα κάνεις!

5. Ο Πάτερ Φαμίλιας

Πότε την λες: Πιθανώς και στο πρώτο ραντεβού, αν δεις ότι η γκόμενα είναι από εκείνες που ψιλοτσιμπάνε με τις δεσμεύσεις.

Η ατάκα: Ίσως σου φανεί τολμηρό, ίσως και βιαστικό, αλλά σε σένα βρίσκω όλα όσα θα με έκαναν να παρατήσω την άστατη ζωή και να δεσμευτώ σοβαρά και με αφοσίωση.

6. Μamma Mia

Πότε την λες: Δεύτερο ραντεβού, σε γκόμενα που έχει αραδιάσει ό,τι αγαπάει παιδιά, σκυλιά, γατιά, φαντάζεται σπίτι στα Βόρεια Προάστεια με κήπο, playroom και νταντά.

Η ατάκα: Σε ακούω και σε χαίρομαι, πραγματικά. Σε βλέπω πως ενθουσιάζεσαι και είμαι πλέον σίγουρος. Είσαι έτοιμη για το επόμενο βήμα και αυτό αρχίζει να με πριζώνει κι εμένα, δεν στο κρύβω, γιατί ως πότε θα είμαι ρεμάλι; Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα γίνεις καταπληκτική μαμά!

7. To δόλωμα

Πότε την λες: Πρώτο ραντεβού, σε γκόμενα που "ξανθίζει επικινδύνως", που χρειάζεται απλά ένα μικροπουσάρισμα στο εγώ της για να πουσαριστεί προς το κρεβάτι σου.

Η ατάκα: Κρέμομαι από το στόμα σου, από τα λόγια σου. Μπορώ να κάθομαι να σε ακούω με τις ώρες. Είσαι τόσο έξυπνη, τόσο εύστροφη...

8. Πατέρας μόνος ψάχνει

Πότε την λες: Πρώτο ή δεύτερο ραντεβού, αναλόγως του πόσο το βιολογικό της ρολόι δείχνει έτοιμο να... κουδουνίσει.

Η ατάκα: Δεν ξέρω τι γνώμη μπορεί να σχηματίσεις για μένα με αυτό που θα σου πω, αλλά μιας και μιλάμε για σχέσεις και για το πόσο δύσκολες έχουν γίνει, θα σου αποκαλύψω γιατί χώρισα πραγματικά με την πρώην μου. Δεν ήταν ούτε οι πολλές ώρες δουλειάς που μας απομάκρυναν, ούτε το ότι δεν τα βρήκαμε στη συγκατοίκηση. Την χώρισα γιατί δεν της άρεσαν τα παιδιά και δεν ήθελε να αποκτήσει στο μέλλον δικά της. Δικά μας.

9. Φίλοι, φίλοι, καριοφύλι

Πότε την λες: Ψυθιριστά στο αυτί, ενώ είστε με κοινή παρέα, έχετε γνωριστεί πρόσφατα, έχετε κάνει παρέα με φίλους, αλλά δεν έχετε βγει ραντεβού δυο σας.

Η ατάκα: Ακούω τους άλλους όλους που μιλάνε για τις σχέσεις τους και απορώ. Τι στο διάολο συμβαίνει με μένα τελευταία; Πως έχω μπλοκάρει έτσι τον τελευταίο καιρό; Μήπως βαρέθηκα τα περιστασιακά; Εγώ που δεν άφηνα ούτε γάτα θηλυκιά. Να, για παράδειγμα, εσένα που είσαι τόσο κούκλα, σέξι και πειρασμός, δεν σε έχω σκεφτεί ούτε μια στιγμή σεξουαλικά. Μόνο σαν φίλη...

10. Ο ηδονοβλεψίας

Πότε την λες: Δεύτερο ραντεβού, τη γυρίζεις σπίτι, την αφήνεις να περπατήσει λίγο μπροστά, εσύ σταματάς και τη σκανάρεις ολόκληρη με τη ματιά σου, εκείνη σταματάει και γυρίζει και σε βλέπει να το κάνεις. Αναπόφευκτα θα ρωτήσει "Τι είναι; Έχω κάτι;". Εσύ απαντάς...

Η ατάκα: Σκανάρω κάθε λεπτομέρεια του υπέροχου κορμιού σου -κι από πίσω- γιατί θέλω απόψε στα όνειρά μου να έχω τρισδιάστατη χορταστική εικόνα σου, όταν θα κοιμάμαι και θα σε φαντάζομαι.



Keywords
Τυχαία Θέματα