Θύμα επίθεσης ο Θανάσης Ασπρούλιας

Ένα ακόμα περιστατικό βίας κατά δημοσιογράφου, ήρθε να καταγραφεί το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο Θανάσης Ασπρούλιας έπεσε θύμα τραμπούκικης επίθεσης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο δημοσιογράφος που είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός του ΣΠΟΡ FM 94.6, επέστρεφε από τη Γαλλία, όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες για την κάλυψη του Ευρωμπάσκετ

και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με οπαδούς του Ολυμπιακού που ταξίδευαν μαζί με την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Θανάσης Ασπρούλιας δέχθηκε αρχικά βίαιη λεκτική επίθεση από 5-6 άτομα που τον περικύκλωσαν και στη συνέχεια μια κλοτσιά, που του προκάλεσε τραύμα στον αστράγαλο.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) καταδικάζει με ανακοίνωση του το γεγονός.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε σήμερα το απόγευμα το μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου Θανάσης Ασπρούλιας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από οπαδό που έφερε διακριτικά μεγάλης ΠΑΕ.

Ο συνάδελφος επέστρεφε από το Λιλ όπου κάλυπτε το Ευρωμπάσκετ και είχε την "ατυχία" να συναντηθεί με οπαδούς που βρέθηκαν εκείνη την ώρα στο αεροδρόμιο. Του επιτέθηκαν φραστικά και ένας εξ αυτών τον κλώτσησε, μάλιστα, στον αστράγαλό του.

Πρόκειται για μία ακόμη επίθεση που στόχο έχει να πλήξει την ελευθεροτυπία και να προκαλέσει τον εκφοβισμό στους εκπροσώπους του Τύπου. Προειδοποιούμε όλους αυτούς τους ανεγκέφαλους ότι δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, όπως δεν το έχουμε κάνει και κατά το παρελθόν.

Το επεισόδιο συνέβη μπροστά σε αρκετούς μάρτυρες και ως εκ τούτου ο ΠΣΑΤ καλεί τις αστυνομικές αρχές και άλλη αρμόδια αρχή να προχωρήσουν άμεσα στη διερεύνηση του ως άνω σοβαρού περιστατικού.

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ είναι στη διάθεση όλων αυτών για την παροχή κάθε δυνατής ενημέρωσης προς την κατεύθυνση της διαλεύκανσης της υπόθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα