Πασχαλινά «Πιτσιρίκια»

Δύο Πασχαλινά ραντεβού μας κλείνουν «Τα Πιτσιρίκια», γεμάτα δραστηριότητες και παιχνίδια, αλλά και προτάσεις για τις απαραίτητες αγορές των ημερών.

«Τα πιτσιρίκια» είναι μία κίνηση που ξεκίνησε εδώ και ένα χρόνο από γονείς για τα ... πιτσιρίκια μας!!!
Χειροτέχνες γονείς, διοργανώνουν εναλλακτικές και διαδραστικές εκδηλώσεις, για να μας φέρουν σε επαφή με τις χειροποίητες δημιουργίες τους, παιδικών και βρεφικών ειδών, προσφέροντας ταυτόχρονα, δωρεάν δημιουργικά εργαστήρια και δραστηριότητες στα παιδιά, καθώς και δωρεάν διαλέξεις και ενημερωτικές παρουσιάσεις στους γονείς.
«Τα

Πιτσιρίκια», προσφέροντας κάτι εξ ολοκλήρου καινούργιο, στον τομέα της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης των παιδιών μας, συναντιούνται συχνά σε γνώριμα στέκια και κάθε φορά, ανανεώνουν την παρουσία τους και τη δραστηριότητά τους.

Οι χειροτέχνες γονείς, “ψυχή” της κίνησης “Τα Πιτσιρίκια”, μας περιμένουν στις 5 και 6 Απριλίου στο BarOmetro στον Άγιο Δημήτριο και στις 12 και 13 Απριλίου στο Spiti Cocktail Bar στο Χαλάνδρι.
Τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα πριν από το Πάσχα, θα βρούμε στα “Πιτσιρίκια” τα καλύτερα χειροποίητα και εναλλακτικά παιδικά και βρεφικά είδη απευθείας από τους δημιουργούς.
Καθ' όλη τη διάρκεια λειτουργίας των bazzar θα πραγματοποιούνται εργαστήρια, δραστηριότητες, παιχνίδια, εκπαιδευτικές απασχολήσεις, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για τα παιδιά.
Λαμπάδες, δώρα, αξεσουάρ, κοσμήματα, ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, διακοσμητικά, πάνες, καλλυντικά και τόσα ακόμη είδη, όλα χειροποίητα και εναλλακτικά, μπορείτε να τα αγοράσετε απευθείας από τους δημιουργούς τους και σε ανταγωνιστικές τιμές.

BarOmetro
5 και 6 Απριλίου (Σάββατο και Κυριακή)
11 το πρωί με 8 το βράδυ
Υψηλάντου 3
Άγιος Δημήτριος

Spiti Cocktail Bar
12 και 13 Απριλίου (Σάββατο και Κυριακή)
11 το πρωί με 8 το βράδυ
Ανδρέα Παπανδρέου 9
Χαλάνδρι

Πληροφορίες για “Τα Πιτσιρίκια” και τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα και στα δύο Πασχαλινά bazaar, θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση : www.facebook.com/pitsirikia.
Παράλληλα ενημερωθείτε και μπείτε στις κληρώσεις για τα δώρα που θα προσφέρουν οι δημιουργοί.

Χορηγός επικοινωνίας και ο Αθήνα 9.84.

Keywords
Τυχαία Θέματα