Στόχος το Λονδίνο για την Εθνική μπάσκετ

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου θέλει να κάνει απόψε η Εθνική, που αντιμετωπίζει στις 21:00 την Ιορδανία στην πρεμιέρα της για το Προολυμπιακό Τουρνουά.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το διάστρεμμα που υπέστη, αλλά είναι αμφίβολο αν θα ριχτεί στη μάχη ή θα προφυλαχθεί εν όψει του πιο δύσκολου ματς της Τετάρτης με το Πουέρτο Ρίκο. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και οι διεθνείς έχουν αφήσει
στην άκρη την κόπωση από την εξουθενωτική σεζόν που είχαν και τον σχεδόν μηδενικό χρόνο ξεκούρασης.

Υπενθυμίζεται πως οι ομάδες έχουν χωριστεί σε τέσσερα γκρουπ των τριών. Οι δύο πρώτες περνούν στα προημιτελικά, όπου ακολουθούν νοκ άουτ αγώνες. Οι δύο νικητές των ημιτελικών προκρίνονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως και ο νικητής του μικρού τελικού (δεν προβλέπεται η διεξαγωγή μεγάλου τελικού).

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχουν ήδη προκριθεί Αργεντινή, Γαλλία, Τυνησία, ΗΠΑ (Α' Όμιλος), Αυστραλία, Βραζιλία, Κίνα, Μεγάλη Βρετανία και Ισπανία (Β' Όμιλος). Οι δύο πρώτες ομάδες του Προολυμπιακού Τουρνουά θα μπουν στον πρώτο όμιλο και η τρίτη στον δεύτερο. 
Keywords
Τυχαία Θέματα