Στο «κόκκινο» το πολιτικό θερμόμετρο

Ισχυρή εντολή ζητούν από τους πολίτες στις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. «Στις 20 Σεπτεμβρίου ξεμπερδεύουμε το παλιό» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από το Αιγάλεω. Απέρριψε τα σενάρια συγκυβέρνησης με τη ΝΔ, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε συγκυβέρνηση κουρελού, σε συγκυβέρνηση ζόμπι, δεν

μπαίνει. Μιλώντας στην τηλεόραση του Kontra, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ εφ όσον - όπως είπε - απαλλαγεί από τα βαρίδια τύπου Βενιζέλου και Λοβέρδου. Στις 7.30 το βράδυ η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Λιβαδειά. «Ζητούμε εντολή τετραετούς θητείας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε τηναλλαγή στην Ελλάδα. Ζητούμε ισχυρή εντολή» τόνισε από τα Χανιά, ο Πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για "διχαστική ρητορική". Στη Θεσσαλία περιοδεύει αύριο ο κ. Μεϊμαράκης.

«Είμαστε πολλοί, είμαστε δυνατοί, η μάχη θα είναι νικηφόρα, ο λαός ας σκεφτεί αν θέλει να γυρίσει πίσω στους υπουργούς της προηγούμενης δεκαετίες και στους υπουργούς του τελευταίου 7μηνου», ανέφερε μεταξύ άλων ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, στην παρουσίαση των συνεργαζομένων κινήσεων και προσωπικοτήτων με το Ποτάμι. Την ανάγκη να υπάρξει μετάβαση από το «πρώτη φορά αριστερά» στο «πρώτη φορά σοβαρά» επισήμανε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό "Start Channel" της Κέρκυρας.

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μιλήσει στο Θησείο σε συγκέντρωση νεολαίας, που διοργανώνει το ΚΣ της ΚΝΕ, στις 8μμ.

Στη Γλυφάδα σήμερα ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος. Θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Γλυφάδας Παύλο και με τον δήμαρχο της περιοχής ΓιώργοΠαπανικολάου.

Στις Σέρρες μιλά στις 8μμ η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.



Keywords
Τυχαία Θέματα