Ζητούν παραίτηση Κατρούγκαλου

Την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου ζήτησαν με ανακοινώσεις τους ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ, μετά τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως.

Στην δημοσιότητα 22 ιδιωτικά συμφωνητικά με την υπογραφή του Γιώργου Κατρούγκαλου

που κατατέθηκαν στις 30 Ιανουαρίου στον ΔΣΑ ενώ είχε ορκιστεί στις 27 Ιανουαρίου, αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Τα συμφωνητικά έχουν υπογραφεί από τον ίδιο, στις 26 και 27 Ιανουαρίου για λογαριασμό της εταιρίας Κατρούγκαλος και Συνεργάτες. «Τα χαλκεία δεν βρήκαν νέα στοιχεία και ξαναδημοσιεύουν τα παλιά» ήταν η απάντηση του Γιώργου Κατρούγκαλου μέσω Twitter και συμπλήρωσε «Τα υποτιθέμενα νέα συμφωνητικά είναι της ίδιας αγωγής μιας μισθολογικής διαφοράς». «Μισό συμφωνητικό να μου εμφανίσετε, εγώ θα παραιτηθώ» είχε δηλώσει, όμως προχτές.

Για σήριαλ που πρέπει να τελειώσει εδώ κάνει λόγο το Ποτάμι, σημειώνοντας ότι οι αποκαλύψεις για τον αναπληρωτή υπουργό είναι καταιγιστικές και οι απαντήσεις δεν είναι πειστικές.

Μείζον θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης, που αφορά πλέον προσωπικά τόσο την κυβέρνηση, όσο και τον πρωθυπουργό θέτει το ΠΑΣΟΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα