Στη Λισσαβώνα ο Ολυμπιακός

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε πολύ νωρίς το πρωί για την Λισσαβώνα όπου εκεί την Κυριακή θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την Σπόρτινγκ.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στις 5 το πρωί της Παρασκευής στο αεροδρόμιο, προκειμένου να αναχωρήσουν για την Λισσαβώνα στις 6.10. Σημειώνεται ότι την αποστολή για την Πορτογαλία αποτελούν οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέμπας,
Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Τάτος, Καραγκούνης, Μοντέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μιραλάς, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ και Λυκογιάννης.

Δεδομένου ότι ήταν πολύ νωρίς και οι παίκτες ήταν αρκετά καταπονημένοι δεν είχαν και μεγάλες... αντοχές και δυνάμεις για δηλώσεις. Και αυτό διότι είχαν κοιμηθεί λίγες ώρες. Πρώτος έφτασε στο αεροδρόμιο ο Μέγιερι και... τελευταίος ο Τζιμπούρ.

Ο Μήτρογλου ήταν μαζί με τον Σιόβα, ο Μιραλάς εμφανίστηκε παρέα με τον Χολέμπας, ο Φέισα με τον Πάντελιτς και ο Λυκογιάννης με τον Τάτο. Ο Βέλγος άσος του Ολυμπιακού ήταν ιδιαίτερα κεφάτος, ορεξάτος και ανεβασμένος.

Εμφανίστηκε μάλιστα με διαφορετικό μπλουζάκι απ' αυτά που φορούσαν οι συμπαίκτες του. Στην συνέχεια πάντως έσπευσε ν' αλλάξει για να φοράει ότι και οι άλλοι παίκτες. Λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο οι παίκτες πρόλαβαν να κάνουν ορισμένα καθιερωμένα «πηγαδάκια».

Εκείνο των Μιραλάς, Αμπντούν και Μοντέστο ήταν που ξεχώρισε. Το κλίμα γενικά ήταν πολύ καλό. Οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν δύο προπονήσεις στην Πορτογαλία. Το φιλικό με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας είναι προγραμματισμένο να γίνει την προσεχή Κυριακή.
Keywords
Τυχαία Θέματα