Πετσέτα και τσάντα θαλάσσης μαζί

Τσάντα – πετσέτα θαλάσσης .... μία ιδέα από το fashionbeneta.blogspot.gr.... φιλοξενούμε σήμερα στο Δια Χειρός!Πάρτε μία πετσέτα της αρεσκείας και στο μέγεθος της αρεσκείας σας, αρκεί να έχετε στο μυαλό σας ότι όσο πιο μεγάλη είναι η πετσέτα θα είναι και η τσάντα σας.
Στις πιο στενές πλευρές της πετσέτας ράψτε από δύο μακρόστενες και φαρδιές λωρίδες ύφασμα ή άλλη πετσέτα που θα αποτελούν τα λουριά της τσάντας.
Στις πιο φαρδιές πλευρές της πετσέτας, περάστε
από την εσωτερική πλευρά της, ένα κορδόνι μακρόστενο, στη μισή πετσέτα, ή στο ένα τρίτο της μίας πλευράς και στο ένα τρίτο της άλλης.
Το κορδόνι θα πρέπει να το κρύψετε διπλώνοντας και ράβοντας την άκρη της πετσέτας ή περνώντας το, μέσα σε ένα άλλο ύφασμα που θα διακοσμεί και τις άκρες της πετσέτας όταν θα την ξεδιπλώνετε στην παραλία.
Διπλώστε την πετσέτα βάζοντας από τη μέσα πλευρά αυτή που δεν έχει κορδόνι  και αφήστε από έξω αυτή που έχει κατά μήκος το ραμμένο κρυμμένο κορδόνι.
Σουρώστε και έτσι μετατρέψτε την πετσέτα σας σε τσάντα. Η βάση της είναι γερή και στα πλαϊνά κλείνει από το σουρωμένο κορδόνι. Κρεμάστε την στον ώμο από τα λουριά της και βολέψτε τα πράγματά σας ή ξεδιπλώστε τη στην παραλία για να τη χρησιμοποιήσετε ως πετσέτα.
Σε κάθε περίπτωση βάλτε τα προσωπικά σας αντικείμενα μέσα σε ένα μικρότερο τσαντάκι για να μη μείνουν εκτεθειμένα στην παραλία, ενώ την πρόσοψη της πετσέτας – τσάντας μπορείτε να τη διακοσμήσετε με ότι αγαπάτε.
Μπορείτε εξάλλου τη συγκεκριμένη τσάντα να τη χρησιμοποιήσετε μόνο για τις πετσέτες θαλάσσης που έχετε μαζί σας στην παραλία ... οι οποίες είναι αρκετές σε περίπτωση οικογένειας και παιδιών.
Έτσι θα μεταφέρονται ξεχωριστά από τα άλλα πράγματα και ούτε θα λερώνουν ούτε θα βρέχουν βιβλία, περιοδικά, ρούχα και ότι άλλο μεταφέρουμε στην παραλία.
Keywords
Αναζητήσεις
πετσέτες θαλάσσης ακριβές, πετσετες θαλασσης οι πιο μεγαλεσ
Τυχαία Θέματα