Πάτησε γκάζι...

Μετά την τεσσάρα σε βάρος του Φωστήρα, η ΑΕΚ επιφύλαξε πεντάρα στον Ηρακλή Ψαχνών! Ο Δικέφαλος επιβλήθηκε με 5-1 της ομάδας της Εύβοιας και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις.

Ένα ακόμη φετινό παιχνίδι στη Football League το οποίο η ΑΕΚ μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο. Η ''Ένωση'' δεν έδειξε έλεος απέναντι στον
Ηρακλή Ψαχνών, τον οποίο συνέτριψε με 5-1 στο ΟΑΚΑ.

Εξ αρχής φρόντισε να δείξει τις διαθέσεις της η ΑΕΚ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τα Ψαχνά, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Football League. Μόλις στο 3' ο Ιβάν Μπρέσεβιτς κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο στράικερ του Δικεφάλου πρόλαβε τον Παλαιολόγο και με προβολή άνοιξε το σκορ )0-1). Πριν καλά, καλά συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, είδαν την εστία τους να παραβιάζεται και δεύτερη φορά. Στο 5' ο Μάνταλος πίεσε και έκλεψε τη μπάλα, την άνοιξε στον Πλατέλλα, ο οποίος με σουτ βρήκε στόχο γράφοντας το 2-0.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Γεωργέας, Λαμπρόπουλος, Σαρρής (61' Ρόβας), Γροντής, Τζανετόπουλος, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μάνταλος, Μ. Ντούνης (72' Αραβίδης), Μπρέσεβιτς (80' Τσεβάς).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Μελίσσας, Παληγεώργος, Τσιμότζι (80' Χατζηστάμου), Παλαιολόγος, Παπαδόπουλος, Μπακομήτρος, Γκεμίσης (46' Νάκας), Ράντι, Κοτίτσας (80' Πολίτης), Σικαλιάς, Γουόρντεν.

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Αναγνωστόπουλος (Αχαΐας), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)

ΓΚΟΛ: 3', 77' Μπρέσεβιτς, 5' Πλατέλλας, 40' Ντούνης, 83' Λαμπρόπουλος - 64' Μπακομήτρος
Keywords
Τυχαία Θέματα