Παρελάσεις με αυστηρή αστυνόμευση

Παρελάσεις για επισήμους και αστυνομικούς, οι οποίοι ξεπέρασαν σε αριθμό τους θεατές. Σε λίγο ολοκληρώνεται ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, η στρατιωτική παρέλαση στη θεσσαλονίκη, υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ ανάλογο ήταν το σκηνικό για τρίτη συνεχή χρονιά και στην Αθήνα, όπου επισκέπτες και γονείς παρακολούθησαν εξ αποστάσεως και με κυάλια

τη μαθητική παρέλαση, η οποία έγινε και φέτος μόνο με τη συμμετοχή σημαιοφόρων και παραστατών. Ανάμεσα στο πλήθος, και σχολικοί φύλακες οι οποίοι πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στο ύψος της Ερμού.
Να είναι η τελευταία φορά που μια εθνική επέτειος γιορτάζεται με τέτοια μέτρα ασφαλείας ευχήθηκε ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζοντας πάντως πως τα μέτρα είναι απαραίτητα αν δεν υπάρξει ανακωχή.

Σχολιάζοντας δε την απουσία του από την πρωινή δοξολογία στον Ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, που προκάλεσε αίσθηση, ο κος Λοβέρδος ανέφερε ότι δεν υπήρχε στο πρόγραμμά του.

Με πρόγραμμα Κυριακής κινούνται τα μέσα μεταφοράς, ενώ κλειστός θα παραμείνει ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα για λόγους ασφαλείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα