Πανελλαδική Συνδιάσκεψη

Σήμερα, 15 Μαρτίου, το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει την Πανελλαδική Συνδιάσκεψή του στην Aίθουσα Εκδηλώσεων της Εποχής (Αθηνάς και Βλαχάβα 11, 3ος όροφος).Αναλυτικά το πρόγραμμα‏:

* στη 1:00 μ.μ. Ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο: Δικαιώματα και Αριστερά στην εποχή των στρατοπέδων Μιλούν: Τασία Χριστοδουλοπούλου (συντονίστρια Τμήματος Δικαιωμάτων), Ζωή Κωνσταντοπούλου (Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ),

Κλειώ Παπαπαντολέων (Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου) Νασίμ Λομανί (Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών)

* στις 3:00 μ.μ. Θεματικά εργαστήρια-συζήτηση των θέσεων για: τους μετανάστες και τους πρόσφυγες την κρατική καταστολή τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου τα δικαιώματα των κρατουμένων τις μειονότητες τους αντιρρησίες συνείδησης τα ψηφιακά δικαιώματα

* στις 5:00 μ.μ. Παρουσίαση θέσεων του Τμήματος - Εκλογή νέας γραμματείας του Τμήματος

Την Κυριακή 16/3, από τις 6:00 μ.μ. και μετά, στην Ανοιχτή Πόλη (Μέγαρο Ερμής - Εμμ. Μπενάκη & Ακαδημίας) ρεμπέτικο γλέντι που διοργανώνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μαζί με το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ. Τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση και κάλυψη των εξόδων των επιζώντων από το Φαρμακονήσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα