Ο Τύπος της Κυριακής

Τα πρωτοσέλιδα του κυριακάτικου τύπου.ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : «Εσχάτη προδοσία Παπανδρέου- Σαμαρά»

«Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Νίκος Λογοθέτης και το πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, Ζωή Γεωργαντά, σε αποκλειστική συνέντευξη στην Ε.Ω.Κ. αποκαλύπτουν το δόλιο σχέδιο της Γερμανίας για την υποδούλωσή μας στο άρμα της», γράφει η εφημερίδα.

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : «Έγκλημα και συμμορία»

Η εφημερίδα γράφει ότι «δίνει συνέχεια στις αποκαλύψεις για τη δομή και τη δράση της Χρυσής Αυγής». «Ενα ακόμη μέλος της οργάνωσης σπάει την ομερτά και ξεσκεπάζει τους εγκεφάλους της: "Ο μεγάλος αρχηγός γνωρίζει τα πάντα", λέει χαρακτηριστικά και ρίχνει φως στην ανθρωπογεωργαφία και τη δράση των εγκληματικών Ταγμάτων Εφόδου».

Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : «Ζαριά έντασης από το Μαξίμου»

«Το σύστημα Σαμαρά παίζει με τη Δημοκρατία παρά την κατακραυγή», γράφει η εφημερίδα και προσθέτει ότι «... η ακροδεξιά ομάδα Σαμαρά στο Μαξίμου συντηρεί τη στραγητική της έντασης με την ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων».

Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : «Λύση για δασικές εκτάσεις και οικοδομικούς συνεταιρισμούς»

Η εφημερίδα αναφέρεται στις «ανατροπές του νέου νομοσχεδίου» και διευκρινίζει «ποιές αποχαρακτηρίζονται», ποιές είναι «οι νέες ρυθμίσεις για τη δόμηση» και «τι θα γίνει με τα αυθαίρετα κτίσματα».

Η ΕΠΟΧΗ : «Από το φλερτ στην αναδίπλωση;»

«Η έμπρακτη ήττα της θεωρίας των δύο άκρων στριμώχνει την κυβέρνηση», σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : «Χρυσή Αυγή : από το περιθώριο στο έγκλημα»

«Ποιοί είναι οι τύποι με τα μαύρα και τα καδρόνια/ τρία πρώην μέλη έτοιμα να μιλήσουν για εγκληματική δράση/ νέες εισροές από ΝΔ, ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν δημοσκοπήσεις», σύμφωνα με το κεντρικό θέμα της εφημερίδας.

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ : «Πιστωτικές κάρτες- 7 τρόποι για κούρεμα έως 80%»

Η εφημερίδα αναφέρεται σε «σίγουρες λύσεις για να σβήσετε τα χρέη σας».

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : «Κακούργημα για τον υπαρχηγό του Τσίπρα»

Το δημοσίευμα αναφέρεται σε «αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών (με το οποίο) παραπέμπεται ο Γ. Σταθάκης του Σύριζα για ατασθαλίες εκατομμυρίων στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης».

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : «Ψάχνει 6 χρυσαυγίτες η Αντιτρομοκρατική».

«Άρση απορρήτου και για δεύτερο τηλέφωνο, εκτός του δολοφόνου», γράφει η εφημερίδα, σύμφωνα με την οποία «τουλάχιστον έξι πρόσωπα μπαίνουν στο κάδρο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, που πλέον έχει αναλάβει τις έρευνες».

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : «Αναγκαία η κοινή πάλη της νεολαίας με το λαϊκό κίνημα»

Η εφημερίδα κάνει πρώτο θέμα την ομιλία του Θοδωρή Χιώνη, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, στο 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-"Οδηγητή", με θέμα "νέες" μεταμφιέσεις σε παλιές συνταγές χειραγώγησης».

Ο ΛΟΓΟΣ : «Στέρεψε η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων»

«Αγγίζουν το 4,7% του ΑΕΠ οι απώλειες των εσόδων», σύμφωνα με το δημοσίευμα.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ : «Δεν ξεχνώ τον φασισμό»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ : «Στουρνάρειος αποανάπτυξη»

Το δημοσίευμα αναφέρεται στις «αστοχίες του υπουργού Οικονομικών στην αναπτυξιακή πολιτική» και στην "φοροεπιδρομή στις επιχειρήσεις", που - κατά το δημοσίευμα- «όχι μόνο δεν προσελκύει νέες επενδύσεις, αλλά οδηγεί και στην ξενιτιά εκατοντάδες βιομηχανίες».

ΤΟ ΒΗΜΑ : «Το αίμα πνίγει τους νεοναζί»

«Το φονικό έφερε στο φως τον κρυφό στρατό της Χρυσής Αυγής/ Ομολογία χρυσαυγίτη : "έχουμε πλήρη στρατιωτική δομή με 3.000 έτοιμους για όλα, μας εκπαιδεύουν πρώην και εν ενεργεία μέλη ΟΥΚ και ΛΟΚ", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει : »μηδενική ανοχή από τις αρχές/ έρευνες σε όλη την Ελλάδα/ στο επίκεντρο το τάγμα της Νίκαιας».

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : «Πόλωση για εκλογές»

«Σταθερότητα ή χάος το δίλημμα που θα βάλει ο Σαμαράς/ προσφυγή στις κάλπες βλέπουν και οικονομικοί παράγοντες», σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : «Τα ένοχα μυστικά της Χρυσής Αυγής»

«Πως στρατολογούν, πως επιλέγουν στόχους, πως χτυπούν», γράφει η εφημερίδα και αναφέρεται σε μαρτυρία σοκ για τη δολοφονία : "χτυπούσαν συνεχώς τον Παύλο πριν τον μαχαιρώσουν"».

FREE SUNDAY : «Οικονομία- πολιτική : Όλοι και όλα στα άκρα»

«Εκλογικός πειρασμός πίσω από την γαλάζια επιχείρηση πόλωσης/ Ο Σαμαράς μπροστά στην πρόκληση της Χρυσής Αυγής / Επιβαρύνουν τους επιβάτες των ΜΜΜ, επιδοτούν τους εργολάβους», αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα.

REAL NEWS : «Ιδού οι αποδείξεις κυρία Μέρκελ»

Η εφημερίδα «την ημέρα των γερμανικών εκλογών φέρνει στη δημοσιότητα το πόρισμα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για το κατοχικό δάνειο και τα χρέη του Βερολίνου».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
τυπος, ελευθερη ωρα, χρυση αυγη, κυριακατικη ελευθεροτυπια, πρωτο θεμα, το βημα, real news, ωρα, σαμαρας, ελστατ, δραση, φως, αυγη, βραδυνη, λύση, αυθαιρετα, εποχη, φλερτ, καθημερινη, νεα δημοκρατια, συριζα, δημοσκοπηση, νικη, κουρεμα, δημοκρατια, κρητη, ελευθεροτυπια, ριζοσπαστησ, κνε, αεπ, θεμα, αρθρο, βημα, λοκ, ελλαδα, δίλημμα, σοκ, free, μμμ, real, news, αποδειξεις, πηγη, απε-μπε, Αντωνης Σαμαρας, μυστικες δημοσκοπησεις, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010, εφημεριδα δημοκρατια, αλλαγη ωρας, στρατος, παπανδρεου, εκλογες 2012, η ημέρα της γης, τσιπρας, αλλαγη ωρας 2013, ελευθερη ωρα, πειρασμος, φεστιβαλ κνε, ριζοσπαστησ, αεπ, αυγη, βημα, βραδυνη, δημοκρατια, ελστατ, ηττα, θεμα, καθημερινη, κνε, πρωτο θεμα, πρωτοσελιδα, τηλεφωνο, φλερτ, φως, ωρα, news, αρθρο, αιμα, απε, γινει, δανειο, δευτερο, δίλημμα, δομη, ενεργεια, εξι, επενδυσεις, εποχη, ερευνες, εφημεριδα, ζωη, θεωρια, ομιλια, κυρια, μαξιμου, μυστικα, νικη, ομαδα, ομερτα, ρυθμισεις, συνεχεια, σοκ, σχεδιο, ταγμα, τρια, φεστιβαλ, χαος, η εφημεριδα, μπροστα
Τυχαία Θέματα